9,2
1.531 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.531 beoordelingen - Powered by TNS

Eenvoudig: ben gewoon zeer tevreden met de gehele gang van zaken.

Inez Nieber (Uithoorn)
11-02-2021

Vriendelijk, betrouwbaar en goede service.

Soo Mi (Mijdrecht )
09-02-2021

Al jaren bij Toyota Alphen a/d Rijn. Altijd dik tevreden!

H.A.M PAANS VAN PELT
08-02-2021

Ik vind dat Van Ekris niet voldoende opkomt voor de belangen van hun klanten. Althans die van mij. Onze CHR staat stijf van de extra (officiële Toyota) lakbehandelingen. Desondanks komen er vlekken op deuren veroorzaakt door vingers en handen die door normaal wassen, ook recent door en bij Van Ekris zelf, niet verdwijnen. Van Ekris maakt zich er vanaf met een briefje over zonnebrandolie en eigen schuld. Ik rij al decennia auto en heb dat nog nooit meegemaakt. Mijn Opel Kadett uit 1973 niet en alles daarna niet. Met de lak kwaliteit van toen en de zonnebrand olie van toen. Beide van veel mindere kwaliteit dan nu. Dus de manier waarop Van Ekris die afhandelt is echt van geen enkel niveau. Zo jammer want onze CHR Toyota is verder zo'n prachtige en ook technisch geweldige auto.

jan winkel (mijdrecht)
29-01-2021

Mijn ervaringen tot nu toe zijn alleen maar positief geweest. Dienstverlening is helder en correct en je hebt echt het gevoel dat de klant de hoogste prioriteit heeft voor het bedrijf.

T. Groenewold
26-01-2021

Uitstekende service, staan altijd voor je klaar.

Ger Verduin (Alphen aan den Rijn )
25-01-2021

Goede service, vriendelijke en goede communicatie.

Dhr. A. van Willigen (Ede)
25-01-2021

Ik bezit 53 jaar een auto, kom nu 1,5 jaar bij deze dealer, ze steken met kop en schouders boven de vorige dealers uit. Ik kom niet voor niets vanuit Eindhoven met plezier naar Mijdrecht voor onderhoud.

Willem Stoffels (Eindhoven )
21-01-2021

Snelle levering van de auto, vriendelijk geholpen.

Bianca Spek (Ter Aar )
21-01-2021

Prima service, vakwerk, keurig personeel, nette prijzen, dik tevreden al vele jaren. Vanuit Almere maak ik graag een ritje, de locatie manager is een sieraad voor dit bedrijf.

Frits Vinju (Almere )
14-01-2021

Altijd prettig geholpen.

A.v.d.Weiden (Bennebroek)
14-01-2021

Goede service en zeer vriendelijk personeel. Ook de wachtruimte hebben ze prima op orde in coronatijd.

M. Stigter (Rotterdam)
11-01-2021

Prima service.

Nienke ter Beek (alphen aan den rijn)
07-01-2021

Onlangs mijn auto voor APK en grote beurt gebracht. Afspraak maken ging makkelijk. Werd gebeld om te vragen of voorbanden en luchtfilter vervangen mochten worden, zij adviseerden dat te doen. Prijsopgave gekregen. Ik ga bij van Ekris uit van goed advies en passende prijs. Heb mijn auto nu zo’n 6 jaar en hij doet het nog steeds prima.

Anouschka ter Avest (Uithoorn )
07-01-2021

Ekris Mijdrecht geeft mij, als klant, het gevoel dat ik voorop sta. Er is altijd een heel persoonlijke benadering. Iedereen is vriendelijk, het bedrijf heeft een professionele uitstraling. Ik voel me er op mijn gemak!

Fred Bottelier
07-01-2021

Betrouwbaar, correct en professioneel.

Hendriks (Alphen Aan den Rijn )
04-01-2021

Het totaal plaatje klopt, had mijn portemonnee vergeten dus kon niet betalen, was totaal geen punt, maak het maar over. Dat is toch geweldig.

Adam Roos (Amsterdam)
04-01-2021

Betrouwbaar en vriendelijk.

Nico Wegkamp (Harmelen)
04-01-2021

Goede service, terzake kundig, eerlijke prijsopgave vooraf bij meerwerk, duidelijke uitleg hoe en waarom.

Jos van Dam (Mijdrecht)
04-01-2021

Vertrouwd. Vriendelijk. Duidelijk. Aardig personeel.

Elwine Smit (Nieuwveen )
04-01-2021

Ook in Corona-tijd weer goed geholpen. Accu was dood (weinig reis bewegingen gemaakt :)), maar alles werkt weer en ook nog eens flexibel gecombineerd met APK en onderhoudsbeurt. Professioneel en flexibel.

A. Visser (Alphen aan den Rijn)
28-12-2020

Je wordt zeer vriendelijk en deskundig geholpen niets is te veel. Als je met een paar auto’s een proefrit wilt maken is dat geen probleem. Ik wilde graag een wit/ zwarte C-HR en daarvoor werd het hele land afgebeld , uiteindelijk een uit Almelo laten komen. Bij aflevering uitgebreide uitleg!

Anita Wanna (Mijdrecht)
28-12-2020

Klantvriendelijk, deskundig personeel en sympathieke medewerkers.

Tom Tjeerdema (Abcoude)
17-12-2020

Na 3 jaar Toyota rijden niets aan te merken de Rav4 is een optimale auto!

Dirk van rijn (Alphen ad rijn)
16-12-2020

Vriendelijke, bekwame mensen, denken altijd met je mee om problemen op te lossen.

Dhr. P. Spreekmeester
16-12-2020

Prettige dealer, aardige en deskundige mensen. Je wordt altijd goed en vlot geholpen.

Alex van Kalken (Zoetermeer)
10-12-2020

Van Ekris Alphen aan den Rijn B.V. komt over als een betrouwbare dealer en geeft helderheid over de te verrichtte werkzaamheden.

Marc Schaap (Alphen aan den Rijn)
10-12-2020

Goede service en altijd aardig!

I.M.A. van der Venne
10-12-2020

Ze staat altijd voor mij klaar.

Mw Bordes (Mijdrecht)
10-12-2020

Vriendelijk en service gericht. Nemen de tijd en checken zaken evt nog een keer.

Dhr Suijkerbuijk (Almere)
10-12-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.