9,2
1.518 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.518 beoordelingen - Powered by TNS

Ze zijn beleefd en vriendelijk en overleggen als er wat is aan de auto.

Leeuwis
04-03-2021

Prima garage, goede sfeer en zeer behulpzaam. Denken goed met je mee!

Mevr. van Baggem
04-03-2021

Makkelijk om een afspraak te maken- Via sms tijdige herinnering gestuurd vwb gemaakte afspraak- Via sms duidelijke herinnering gestuurd vwb Corona procedure- Op de dag van de afspraak: duidelijke kostenopgave- daarna keurig gebeld vwb uit te voeren extra onderhoudsactiviteiten (vb vervangen remschijven), met daaraan verbonden kosten- Via sms ruim voor einde van de dag melding gemaakt dat auto klaar stond- Factuur klopte precies met eerder genoemde kosten - geen verrassing.

Dhr. J.W. van Koperen
04-03-2021

Weten wat ze doen. Goede afspraak maken over hoe of wat. Topbedrijf.

A vd Woude (Mijdrecht)
04-03-2021

Alles verloopt er zoals het hoort. Vriendelijke mensen, goede vakmensen, die goed werk afleveren.

Dr. J. van 't Riet (Mijdrecht)
04-03-2021

Prettige en duidelijke service, correcte afwikkeling.

Nicolette Feddema
04-03-2021

Werk wordt goed uitgevoerd maar er zijn onnodige dingen gedaan en de prijs is veeeel hoger dan verwacht.

Oomen c.t. (Leimuiden )
25-02-2021

Alles klopte gewoon, ik heb geen klachten.

Willem B (Uithoorn)
25-02-2021

Klantvriendelijk.

kees dissel (alphen aan de rijn)
22-02-2021

Bij toeval met dit bedrijf in aanraking gekomen door een gestolen katalysator deze zomer. Aangenaam verrast door de oplossing gerichte manier van werken, zoals het noemen van de anti-diefstal beveiliging en het regelen van een APK keuring die nu makkelijk meegenomen kon worden. Door corona en persoonlijke omstandigheden was het voor mij ook erg handig dat het gewoon in mijn woonplaats kon. Eerlijke informatie gekregen bij het overleggen welke beurt ik de auto zou geven, omdat ik bijzonder weinig gereden heb het afgelopen jaar en de financiële middelen beperkt zijn. Elke keer vooraf gebeld voor er iets buiten de offerte gedaan werd en de auto was helemaal schoon gemaakt.

Nette Costeris
22-02-2021

Prima service en behandeling.

Hans Streefkerk (Mijdrecht)
22-02-2021

Betrouwbaar, correct en vriendelijk.

Leo van Dorp (Mijdrecht)
22-02-2021

Goed contact en goede afspraken.

Pieter Overvliet (Alphen aan den Rijn )
11-02-2021

Vriendelijk en duidelijk.

bosch (vinkeveen)
11-02-2021

Kom bij van Ekris al meer dan 30 jaar en dan zal ik ze niet aanbevelen?!!!!

Joop J. van Duijvenbode (LELYSTAD)
11-02-2021

Een correcte afhandeling van het hele gebeuren.

J.de Bruijne (Uithoorn)
11-02-2021

Prima service, duidelijk over wat ze gaan doen. Overleggen bij eventuele meerkosten.

Casper de Goede (Druten)
11-02-2021

Eenvoudig: ben gewoon zeer tevreden met de gehele gang van zaken.

Inez Nieber (Uithoorn)
11-02-2021

Vriendelijk, betrouwbaar en goede service.

Soo Mi (Mijdrecht )
09-02-2021

Al jaren bij Toyota Alphen a/d Rijn. Altijd dik tevreden!

H.A.M PAANS VAN PELT
08-02-2021

Ik vind dat Van Ekris niet voldoende opkomt voor de belangen van hun klanten. Althans die van mij. Onze CHR staat stijf van de extra (officiële Toyota) lakbehandelingen. Desondanks komen er vlekken op deuren veroorzaakt door vingers en handen die door normaal wassen, ook recent door en bij Van Ekris zelf, niet verdwijnen. Van Ekris maakt zich er vanaf met een briefje over zonnebrandolie en eigen schuld. Ik rij al decennia auto en heb dat nog nooit meegemaakt. Mijn Opel Kadett uit 1973 niet en alles daarna niet. Met de lak kwaliteit van toen en de zonnebrand olie van toen. Beide van veel mindere kwaliteit dan nu. Dus de manier waarop Van Ekris die afhandelt is echt van geen enkel niveau. Zo jammer want onze CHR Toyota is verder zo'n prachtige en ook technisch geweldige auto.

jan winkel (mijdrecht)
29-01-2021

Mijn ervaringen tot nu toe zijn alleen maar positief geweest. Dienstverlening is helder en correct en je hebt echt het gevoel dat de klant de hoogste prioriteit heeft voor het bedrijf.

T. Groenewold
26-01-2021

Uitstekende service, staan altijd voor je klaar.

Ger Verduin (Alphen aan den Rijn )
25-01-2021

Goede service, vriendelijke en goede communicatie.

Dhr. A. van Willigen (Ede)
25-01-2021

Ik bezit 53 jaar een auto, kom nu 1,5 jaar bij deze dealer, ze steken met kop en schouders boven de vorige dealers uit. Ik kom niet voor niets vanuit Eindhoven met plezier naar Mijdrecht voor onderhoud.

Willem Stoffels (Eindhoven )
21-01-2021

Snelle levering van de auto, vriendelijk geholpen.

Bianca Spek (Ter Aar )
21-01-2021

Prima service, vakwerk, keurig personeel, nette prijzen, dik tevreden al vele jaren. Vanuit Almere maak ik graag een ritje, de locatie manager is een sieraad voor dit bedrijf.

Frits Vinju (Almere )
14-01-2021

Altijd prettig geholpen.

A.v.d.Weiden (Bennebroek)
14-01-2021

Goede service en zeer vriendelijk personeel. Ook de wachtruimte hebben ze prima op orde in coronatijd.

M. Stigter (Rotterdam)
11-01-2021

Prima service.

Nienke ter Beek (alphen aan den rijn)
07-01-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.