Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.225 beoordelingen - Powered by TNS

Vlot, klantgericht, vriendelijk, open, meedenkend en goede kwaliteit.

Francisca Tops (Weesp)
26-09-2019

-

de heer vermeij chris (boskoop)
24-09-2019

Ik ben al jaren klant bij Van Ekris Mijdrecht en ik vind het een goede garage, het zijn aardige mensen ze verlenen uitstekende service en in goed overleg kan er veel. Een 10 zijn ze voor mij waard.

Esther van Kempen (Uithoorn)
24-09-2019

Vertrouwd, en goede indruk, maar dat was mij bekend.

M. Beulink (Hoofddorp)
20-09-2019

Keurig bedrijf. Goede uitstraling. Vriendelijke, zeer correcte behandeling door (balie)personeel.Auto wordt zelfs schoongemaakt na een servicebeurt.

Dhr M Borms (Amsterdam)
06-09-2019

goede service

dhr ajh wattez (rijswijk)
06-09-2019

Prima service en vriendejik personeel.

J. C. Streefkerk (Mijdrecht)
04-09-2019

Kwaliteit top.

Van scheppingen (Ronde Venen)
03-09-2019

Voor mij is het een zeer goede en fijne dealer. Klantvriendelijk, service gericht, gevoel van serieus genomen te worden. Proberen alles om de klant tevreden te houden.

Karin Boerop (Amstelveen )
03-09-2019

zeer net bedrijf met prima ontvangst en informatie en prima prestaties

PPL Muste (Mijdrecht)
23-08-2019

De mensen zijn erg aardig en zijn direct bereid een oplossing te bedenken

J.A.Booij (Ouderkerk aan de amstel )
21-08-2019

Totale koopproces was goed. Van proefrit tot gesprek, onderhandeling en aflevering. Plezierige verkoper. Tevreden.

Kees Buijnink (Alphen aan den Rijn)
21-08-2019

Een perfecte ervaring van eerste contact tot aanlevering van de auto. Het hele team bij Van Ekris Alphen doen een waanzinnig goede job.

M. Dekkers (Wassenaar )
21-08-2019

Ik ben uitstekend geholpen, de servicegerichtheid staat hoog in het vaandel van de garage. Ook ben ik uitermate tevreden over de auto! Ik hoop nog lang in zo’n mooie Toyota hybride te mogen cq te kunnen rijden.

Marianne van Wijnen (Alphen aan den Rijn)
16-08-2019

Net bedrijf, receptie gaf nuttige tip in verband met het onderhoudspakket en alle werkzaamheden zijn besproken. Ook netjes: de receptie belde mij nog om het navigatiesysteem te updaten.

Dhr. R. Pasdeloup (Alphen aan den Rijn.)
14-08-2019

Daar ik zeer tevreden ben over de kundigheid en het klantvriendelijk optreden.

H.C.Meijer. (Alphen aan den Rijn.)
14-08-2019

Vriendelijke ontvangst Goede service Ik kom graag terug

K Bockweg (Duivendrecht )
14-08-2019

Ik wordt altijd prima geholpen, een klein dingetje wordt vaak meteen gedaan. receptie, werkplaats, verkoop, allemaal vriendelijke mensen. Persoonlijke benadering.

Gerard Ros (Wilnis)
14-08-2019

Goede uitleg, niet opdringerig, en een perfecte aflevering

Dhr Cor van Nugteren (Alphen aan den rijn)
14-08-2019

Sfeer empatisch vermogen.

P. Van Grieken (Mijdrecht)
14-08-2019

Informele ontvangst. Duidelijke uitleg over aankoop en auto. Goede gastvrijheid.

Mevr. Smits (Alphen aan den Rijn)
14-08-2019

Goede service deskundige monteursIn overleg met de monteur toekomstige reparatie

Rob jimmink
14-08-2019

Wij zijn al meer dan 20 jaar zeer tevreden met Toyota v. Ekris. Vandaag 07-08-2019 wordt onze 23e Toyota afgeleverd.

A.Worrell (Mijdrecht)
09-08-2019

De afspraken en communicatie zijn prima !Ik heb vertrouwen in de garage, er heerst een no nonsense sfeer !

wim de Boer (loenersloot)
09-08-2019

Vanaf de eerste kennismaking ,6 jaar geleden, heeft deze dealer laten zien hoe e met klanten omgaat die je wilt behouden. ze gaan net die extra meter om zaken zo te laten lopen dat het perfect is. afgezien daarvan zijn ze oprecht en eerlijk en technisch ( voor zover ik het kan beoordelen) zeer goed

bob kroonenberg (amstelveen)
09-08-2019

Volgend jaar kom ik weer terug

Mevr. Bresters (Alphen aan den Rijn.)
07-08-2019

Ferry heeft mij uitstekend geholpen, weet waar hij het over heeft. Liefhebber van autotechniek. Service en communicatie top. In inderdaad , wat is die CHR gaaf geworden.

Martin-Jan Dijkstra (Utrecht )
07-08-2019

Service was top ,klantvriendelijk een dealer wat ik zeker zou aanraden.bij vrienden en.familie

C Bosschart (Alphen aan den Rijn)
07-08-2019

Fijne en eerlijke verkoper. Enthousiaste medewerkers. Je bent hier geen nummer maar je voelt je een gewaardeerde klant.

Natasja Opdam
07-08-2019

altijd correct behandeld en bij bijzonderheden wordt er altijd contact opgenomen in hoe te handelen.

Jos Kerkvliet (Zoeterwoiude)
02-08-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.