9,2
2.409 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

2.409 beoordelingen

Top bedrijf v Van de werkplaats tot de servicebalie, alles is gewoon top geregeld bij dit bedrijf. Zeer tevreden over alles.

Toyota eigenaar
19-10-2023

Het personeel was professioneel en vriendelijk, en ze leverden goed werk af. Mijn auto voelt nu weer als nieuw en ik waardeer de eerlijke prijs die ik heb betaald. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstig onderhoud en beveel deze autogarage aan anderen aan. Bedankt!

Milan
12-10-2023

Klantvriendelijk en deskundig Mijn verso heb ik 11 jaargeleden gekocht bij van Ejris Mijdrecht. In al die jaren heb ik alleen maar zeer deskundig personeel getroffen die de auto heel goed onderhouden hebben. Klantvriendelijkheid en deskundigheid staat bij hen voorop

A. Hoogstraten
12-10-2023

bij de dealer in Mijdrecht wordt ik altijd vriendelijk en spontaan te woord gestaan. wordt er altijd aardig en vriendelijk geholpen, kopje koffie staat altijd klaar.

F. D
05-10-2023

Prima Dealer Ik ben erg tevreden hoe je volwaardig wordt behandeld. Dat men begrip heeft dat het voor de klant altijd veel geld is. Prima uitleg. prima Service

Toyota eigenaar
05-10-2023

Vriendelijkheid kost geen geld Altijd topservice en je voelt je als klant gehoord

Marco
29-09-2023

toyota van ekris in mijdrecht is top. ze zeggen wat ze doen en dat is ook zo.

A. van der Woude
24-09-2023

Haal-en brengservice netjes verzorgd.vriendelijk Vriendelijk en deskundig geholpen.

Toyota eigenaar
05-09-2023

Tevreden, goede service en vriendelijk

Toyota eigenaar
24-08-2023

top service! heel vriendelijk, kundig en behulpzaam

Toyota eigenaar
18-08-2023

Top service Vriendelijke, no nonsens en ter zake kundige service.

Toyota eigenaar
17-08-2023

Fijne dealer! Ik ben al 30 jaar een tevreden klant bij deze dealer in Mijdrecht. Altijd zeer vriendelijk en duidelijk contact en overleg. Goede service en altijd meedenkend. Ik hoop er nog jaren gebruik van te kunnen maken!

J.M. B
10-08-2023

Fijn en goede garage Zeer tevreden

Toyota eigenaar
08-08-2023

Uitstekende service ik ben zeer tevreden

Toyota eigenaar
03-08-2023

Behulpzaam en goede service Vriendelijke mensen. Goede service en altijd meedenken en behulpzaam

Kwilt
03-08-2023

Goede service Fijne dealer met oprecht service gericht commentaar!

M. Troost
01-08-2023

Tevreden klant Zeer tevreden over bedrijf/personeel. Zowel in Mijdrecht als Alphen.

Dick Boes
28-07-2023

Ik kom al meer 10 in deze garage. Altijd met volle tevredenheid kom ik terug.

Andreas
20-07-2023

Fijne dealer! Ik ben al jaren klant bij deze dealer. Bijzonder plezierige en deskundige medewerkers. In al die jaren arriveerde ik daar een keer na een naar ongeluk. De opvang was geweldig!

A.J. T
20-07-2023

top service Al vele jaren klant en dat zegt denk ik genoeg. Professionaliteit en klantvriendelijkheid zijn top!

Evelyne Wijers
29-06-2023

M.W. S
22-06-2023

Van der Geest heeft prima service. Met een Toyota bij Van der Geest heb je een goed gebouwde auto bij een prima garage.

Henk Heijthuijsen
17-06-2023

makkelijk een afspraakmaken per telefoon ,vind ik persoonlijker , en fijn dat je een dag van tevoren een bericht kijg als herrinnering ik ben zeer tevreden zoals het personeel mij begroet bij binnen komst en mij verder geholpen heb. echt een top bedrijf.

A.C. M
15-06-2023

Goede service maar duur Service bij Ekris Alphen is prima maar onderhoud is duur

Toyota eigenaar
31-05-2023

Goede service

B. V
25-05-2023

Klantvriendelijk Kan niet beter ,wij moeten er wel 70 km voor omrijden maar hadden dit er wel voor over ze zijn niet voor niets hofleverancier ,dus hebben zij wel iets hoog te houden.werkplaats onderhoud moeten wij nog laten uitvoeren maar zolang is het voorlopig niet.wij hebben er het volste vertrouwen hier in.

Fam.Beek
05-05-2023

Zeer goede service prettige benadering . Auto is zeer professioneel behandeld , voel mij veilig door perfecte service en controle. Zeer zeker goed om aan te bevelen bij kennissen.

Toyota eigenaar
05-05-2023

A.S. G
30-04-2023

Zeer goede service Vanaf de eerste kennismaking viel het ons op hoe ontspannen de sfeer is en voelde ons direct op ons gemak

D.S.
28-04-2023

Great service, profesional.

C. Stancu
21-04-2023