9,2
1.327 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.327 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk ontvangst, prettige showroom, duidelijke uitleg werkzaamheden en denken met de klant mee.

Ronald de Ruijter (Alphen aan den Rijn)
14-05-2020

Ze zijn altijd vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Nu in de corona-tijd petje af.

Joke Maatje (Mijdrecht)
14-05-2020

Zeer goede. deskundige en snelle service. Klantvriendelijk en aandacht voor de klant.

M.L.M. Hoogervorst
11-05-2020

Ik ben al ruim 40 jaar tevreden klant bij Toyota. De eerste 39 jaar bij Oudshoorn en sinds 2019 bij Ekris. Zeer deskundig en geweldige service.

Cees Oskam (Nieuwkoop)
06-05-2020

De overname van Oudshoorn naar van Ekris heb ik als positief ervaren, zijn hebben zich goed verdiept in de klanten van de vorige dealer!

M.Wapenaar (Alphen aan den Rijn)
06-05-2020

Professionele, klantvriendelijke benadering. Al 12 jaar ervaring met deze dealer en 2x een Prius. Dealer is een reeds lang bestaand bedrijf, maar toch dynamisch, servicegevoelig en met een eigentijdse uitstraling. De wachttijd voor het maken van een (service)afspraak zou wat korter mogen. De ervaring met Toyota als merk is zonder meer de top in vergelijking met alle andere automerken die we de afgelopen 40 jaar gehad hebben.

P.M. Lem (Wilnis)
06-05-2020

Alles wordt duidelijk uiteengezet. Ook tijdens het wachten wordt geïnformeerd of ik nog wensen had. Enfin niets dan lof voor Toyota Mijdrecht.

H. W. Posthumus (Uithoorn)
29-04-2020

Goede service.

Hermine groot kormelink
29-04-2020

Prima en vriendelijk te woord gestaan. Alleen niet alle gevraagde opdrachten uitgevoerd helaas. Dat is jammer.

Bart (De Rondevenen)
28-04-2020

Behandeling zoals je van een koninklijke dealer mag verwachten: voorkomend, correct, kundig; en dat met betrekking tot een top-product. Wat wil je als klant nog meer?

Frederik Arends (Leiden)
23-04-2020

Al jaren lang uitstekende service en klantgerichtheid.

P. Brasem
23-04-2020

Alles klopt bij Toyota van Ekris in Mijdrecht. Betrouwbare service, minimale wachttijden, deskundige en sympathieke medewerkers die altijd voor je klaar staan.

Jack Bakker (Uithoorn)
23-04-2020

Goede service!

Ruud de Vries (Alphen aan den Rijn )
21-04-2020

Zeer vriendelijk personeel, vakkundig, altijd eerlijk advies en ze staan altijd paraat.

Kees Meekel (Mijdrecht )
20-04-2020

Vriendelijk, efficiënt , deskundig en to the point.

Agnes
17-04-2020

Ben tevreden over van Ekris in het algemeen.

Arie kroon (Wilnis)
17-04-2020

Ik woon in de buurt. De mensen zijn makkelijk in de omgang. En de auto die ik bezit ( Een Avensis ) is heel goed en dat komt mede door het onderhoud uitgevoerd door een goede garage.

wim kortenbout (wilnis)
17-04-2020

Receptie en monteurs doen er alles aan om klant tevreden te stellen.

Daan van der Vaart (Mijdrecht)
17-04-2020

Bij Van Ekris in Mijdrecht werd ik vriendelijk en goed geholpen. Toyota is een goed merk en voor het eerst heb ik voor een auto van Toyota gekozen en ik heb er nog geen enkele seconde spijt van. De auto voldoet aan alle verwachtingen en de manier waarop Van Ekris tijdens de Coronacrisis met de klant omgaat heb ik als uitstekend ervaren.

Stefan Schuur
17-04-2020

Vriendelijk, uitstekende service, duidelijk en prima zaken doen.

Thomas & Ines
30-03-2020

Ik kom al zeer lang bij toyota dus ik kan een beetje vergelijken. Van Ekris is zeer professioneel bezig. Een verbetering t.o.v. de voorganger Oudshoorn.

aad wentink (alphen aan den rijn)
26-03-2020

Correct, betrouwbaar en vakkundig!

René Visser (Alphen aan den Rijn)
19-03-2020

Doet wat het belooft.

Dhr van Dam (Nieuwkoop)
19-03-2020

Prima bedrijf met een transparante werkwijze, vriendelijke medewerkers, een mooie receptie en showroom. Kwaliteit van de reparaties nooit klachten over.

Wim Ligtvoet (Leiden)
19-03-2020

Klantvriendelijk, goede afspraken, prettige afhandelingen, ter zake en kundig, prettige sfeer, geen onverwachte blokkades.

Roel Regter (Den Haag)
19-03-2020

Betrouwbaar, goede service en kennis van zaken, gerichte service naar de klant, prettige behandeling aan de receptie.

Dhr. A.C. Alderden (Mijdrecht)
19-03-2020

Al 30 jaar klant, prima contact en prima service.

Mevr J.Brockhoff (Kudelstaart)
19-03-2020

Eerlijk en oprecht. Behulpzaam en inlevingsvermogen van ons als koper/inruiler.

Leo van Dorp (Mijdrecht)
16-03-2020

Fijn geholpen en goed advies gekregen.

Ellen Rhijnsburger (Oegstgeest )
13-03-2020

Altijd welkom hier. Fijn personeel.

R van Witzenburg
13-03-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.