Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.278 beoordelingen - Powered by TNS

Goede service prettig contact

Mevrouw P.van Ee (Uithoorn)
24-01-2020

werkzaamheden niet in een keer goed uitgevoerd, moet twee keren kwam voor een band lek

Piet de Jong
22-01-2020

Zeer vriendelijk, goede wachtruimte. Tip: tussendoor even op de hoogte brengen hoelang het nog wachten is. Verder: ga zo door! Tevreden over Toyota

Mw. IL Jongerius (Maarssenbroek)
22-01-2020

Ik vind contacten met deze garage prima.Het probleem met de navigatie is nog steeds niet opgelost. Dit reken ik de garage niet aan omdat dit een probleem is van Toyota. Vervelend is het dat dit zo lang moet duren voordat er een oplossing is als deze al gevonden wordt.

Joop van der Horn (Wilnis)
22-01-2020

Super , correct en meedenkend. Snel handelend en probleem oplossend.

R v Staveren (ALPHEN aan de Rijn )
22-01-2020

Klantvriendelijk je merkt gewoon dat het geen giga concern is.

Coens (Amsterdam )
22-01-2020

Klantgerichtheid is prima. Receptie en wachtruimte zien er goed uit. Geen kostenopgave vooraf aan werkzaamheden. Totale kosten kleine beurt vielen tegen.

Thom Rehermann (Bodegraven)
15-01-2020

Mooi bedrijf, netjes en schoon.De showroom, receptie, wachtruimte, maar ook de werkplaatsZeer vriendelijk personeel

Henk W
15-01-2020

correct, zeer beleefd, meelevend, kundig, snel werkend

R.Smit (Amstelveen)
15-01-2020

Rijden al jaren tot volle tevredenheid in een Toyota bij van Ekris Mijdrecht. Beiden wat ons betreft een aanrader. Prima auto met dito service.

Eric van Wattum (Wilnis)
08-01-2020

Prettig contact met de mensen die er werken. Duidelijke informatie over wat er moet gebeuren, wat het gaat kosten en hoe lang het gaat duren. Prima wachtruimte waar je best werken.

Anouschka ter Avest (Uithoorn )
08-01-2020

Goede service, nette mensen en transparant in werk / prijzen en afspraken

Harold van den Wijngaard (Heemstede)
08-01-2020

Goede service, transparant bij prijzen, behulpzaam bij problemen, betrouwbaar bij afspraken

Hr. Schurink
08-01-2020

Goede afspraak behandeld.

herman vonk (alphen aan den rijn)
02-01-2020

Ook bij een klein probleem, komt nauwelijks voor, direct geholpen op een vriendelijke manier.

Ton Bergman (Alphen aan den Rijn)
30-12-2019

Prima garage, kundige monteurs en medewerkers en indien mogelijk wordt de klacht/het gebrek meteen hersteld.

Jan S. Puiman (Uithoorn)
30-12-2019

Goede kwaliteit en vriendelijke mensen maar vooral top koffie

Henk Kanters (Aalsmeer)
18-12-2019

Ik ben heel tevreden over de service.

C. Verheul (Vinkeveen )
18-12-2019

Fijn meedenkend bedrijf!!!!

D.Kropholler (Amstelveen )
18-12-2019

Mijn beoordeling over Toyota -Ekris Mijdrecht is: Ik heb absoluut geen klagen, staan onmiddellijk klaar om te helpen, zijn vriendelijk, werken netjes en vlot. Wat wilt U verder van mij horen? De hemel in prijzen? Dat mag ook. ;-)

Renée Postava - van der Voorn (Wilnis)
18-12-2019

Prima! heel vriendelijke verkoper en andere mensen in de zaak.

T C Wolswijk (Alphen aan den Rijn)
18-12-2019

Alles klopt en is altijd duidelijk plus bijzonder vriendelijk

Anneke Griffioen (Weesp)
13-12-2019

Persoonlijke service, doornemen komende kostenposten volgende afspraak

Patricia Willard
13-12-2019

Prima garage. Uitstende klantvrienelijke service

Mw. M. Bordes (Mijdrecht)
11-12-2019

Van Ekris Mijdrecht straalt vertrouwen uit

Kees Commandeur
11-12-2019

Het is een prettig bedrijf, service gericht met klantvriendelijk personeel. De professionaliteit staat in een hoog vaandel.

Pauline Dolman
11-12-2019

De dealer waar je je welkom voelt. De medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben er de afgelopen tijd vaak geweest (band leeg, lichte schade) en altijd staan ze voor je klaar en word je vakkundig geholpen. Altijd leggen ze uit wat er aan de hand is met een prijsopgave zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Tijdens de werkzaamheden kan je in de koffiecorner genieten van een kopje koffie.

Gerda Siereveld (Alphen aan den Rijn)
06-12-2019

Ik ben ongeveer 45 jaar klant bij deze garage en rijd in mijn 19e daar aangeschafte Toyota. Heb nooit enige reden tot klagen gehad over de geleverde service.

Dick Peters (Alphen aan den Rijn)
04-12-2019

Al jaren een zeer betrouwbare dealer, geen verborgen verrassingen, doen wat ze beloven, bespreken vooraf de kosten en vragen toestemming zodat de nota achteraf geen verassing is. Ik wordt netjes gebeld voor een afspraak als het tijd is voor een buurt of voor de bandenwissel. In die 10 jaar dat ik nu Toyota rijdt nog nooit iets te klagen gehad over de auto's en de service.

Dhr. F. Huijbreghs (Utrecht)
04-12-2019

Perfecte service ,en zeer goede uitstraling!

John kieft (Zevenhoven )
04-12-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.