9,2
1.459 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.459 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service.

Nienke ter Beek (alphen aan den rijn)
07-01-2021

Onlangs mijn auto voor APK en grote beurt gebracht. Afspraak maken ging makkelijk. Werd gebeld om te vragen of voorbanden en luchtfilter vervangen mochten worden, zij adviseerden dat te doen. Prijsopgave gekregen. Ik ga bij van Ekris uit van goed advies en passende prijs. Heb mijn auto nu zo’n 6 jaar en hij doet het nog steeds prima.

Anouschka ter Avest (Uithoorn )
07-01-2021

Ekris Mijdrecht geeft mij, als klant, het gevoel dat ik voorop sta. Er is altijd een heel persoonlijke benadering. Iedereen is vriendelijk, het bedrijf heeft een professionele uitstraling. Ik voel me er op mijn gemak!

Fred Bottelier
07-01-2021

Betrouwbaar, correct en professioneel.

Hendriks (Alphen Aan den Rijn )
04-01-2021

Het totaal plaatje klopt, had mijn portemonnee vergeten dus kon niet betalen, was totaal geen punt, maak het maar over. Dat is toch geweldig.

Adam Roos (Amsterdam)
04-01-2021

Betrouwbaar en vriendelijk.

Nico Wegkamp (Harmelen)
04-01-2021

Goede service, terzake kundig, eerlijke prijsopgave vooraf bij meerwerk, duidelijke uitleg hoe en waarom.

Jos van Dam (Mijdrecht)
04-01-2021

Vertrouwd. Vriendelijk. Duidelijk. Aardig personeel.

Elwine Smit (Nieuwveen )
04-01-2021

Ook in Corona-tijd weer goed geholpen. Accu was dood (weinig reis bewegingen gemaakt :)), maar alles werkt weer en ook nog eens flexibel gecombineerd met APK en onderhoudsbeurt. Professioneel en flexibel.

A. Visser (Alphen aan den Rijn)
28-12-2020

Je wordt zeer vriendelijk en deskundig geholpen niets is te veel. Als je met een paar auto’s een proefrit wilt maken is dat geen probleem. Ik wilde graag een wit/ zwarte C-HR en daarvoor werd het hele land afgebeld , uiteindelijk een uit Almelo laten komen. Bij aflevering uitgebreide uitleg!

Anita Wanna (Mijdrecht)
28-12-2020

Klantvriendelijk, deskundig personeel en sympathieke medewerkers.

Tom Tjeerdema (Abcoude)
17-12-2020

Na 3 jaar Toyota rijden niets aan te merken de Rav4 is een optimale auto!

Dirk van rijn (Alphen ad rijn)
16-12-2020

Vriendelijke, bekwame mensen, denken altijd met je mee om problemen op te lossen.

Dhr. P. Spreekmeester
16-12-2020

Prettige dealer, aardige en deskundige mensen. Je wordt altijd goed en vlot geholpen.

Alex van Kalken (Zoetermeer)
10-12-2020

Van Ekris Alphen aan den Rijn B.V. komt over als een betrouwbare dealer en geeft helderheid over de te verrichtte werkzaamheden.

Marc Schaap (Alphen aan den Rijn)
10-12-2020

Goede service en altijd aardig!

I.M.A. van der Venne
10-12-2020

Ze staat altijd voor mij klaar.

Mw Bordes (Mijdrecht)
10-12-2020

Vriendelijk en service gericht. Nemen de tijd en checken zaken evt nog een keer.

Dhr Suijkerbuijk (Almere)
10-12-2020

Vriendelijk, behulpzaam, fijne garage.

mevr. J. Evertsen (De Kwakel)
10-12-2020

Niets dan lof over Van Ekris Mijdrecht, zeer goede uitstraling en dienstverlening.

Bram van den Heuvel (Mijdrecht)
10-12-2020

Ik ben heel tevreden over de communicatie met betrekking tot de werkzaamheden die aan mijn auto verricht moesten worden.

Pietje
03-12-2020

Ik ben erg tevreden.

H.A. van der Hulst
03-12-2020

Ik ben super tevreden over garage Van Ekris Mijdrecht B. V.

Mevr. T. de Vries (Mijdrecht)
03-12-2020

Mijn auto werd apk gekeurd, kreeg een onderhoudsbeurt en werd winterklaar gemaakt. Ik kreeg een uitleg van de kosten, uitleg over het waarom EN mijn auto kwam schoner terug dan dat ik hem bracht. TOP.

1
03-12-2020

Fijne sfeer en aardige mensen met verstand van zaken!

Bastiaan Kentroo (De Hoef)
03-12-2020

Al meer dan 40 jaar mijn vertrouwde garage. Nimmer een reden gehad niet tevreden te zijn met de verleende services.

Dick Peters (Alphen aan den Rijn)
03-12-2020

(Mede)werkers zijn allen zeer attent. Service gericht. Professioneel. Aardig en klantvriendelijk. De koffie is ook lekker en de ruimte waar je koffie kunt drinken is gezellig ingericht. Alleen maar lof!

Mevr. Munster
30-11-2020

De medewerkers bij het bedrijf in Alphen zijn sympathiek, serieus en meedenkend.

Mary van der Veen-Wagner (Alphen aan den Rijn)
26-11-2020

Op vriendelijke, correcte, ook zakelijke manier geholpen.

hans de jong (zevenhoven)
26-11-2020

Goede en correcte service, persoonlijke benadering in zaak.

Patricia Willard
26-11-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.