9,2
1.591 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.591 beoordelingen

Goede service Geven goede uitleg

C. G
29-03-2022

Goede service Ik ben zeer tevreden met de service en de klantvriendelijkheid van Ekris Mijdrecht

D. Van Duivenvoorde
25-03-2022

Goede service en eerlijk geen verassingen achteraf 10 Fijne dealer ik zou dit andere toyota rijders aanraden van mij een 10

Toyota eigenaar
11-03-2022

40-jaar service Wij komen al meer dan 40 jaar bij Ekris (voorheen Oudshoorn). Waarom? Omdat in alle opzichten, zowel deskundig, klantgericht, prettig in de omgang en logistiek gezien, de service uitstekend is.

Toyota eigenaar
04-03-2022

Goede service in de breedste zin van het woord. Nieuwe CHR gekocht bij Ekris, Alphen aan den Rijn. Als eerste de showroom uitrijden met dit nieuwe type, is een rijkdom aan alle snufjes en gemakken die je van Toyota gewend bent. Ontzettend vriendelijk personeel, met alle tijd om je bij te staan in keuzes en goed advies.

Angela
04-03-2022

Goede service en vriendelijke mensen

A.F.H.M. A
23-02-2022

Zoals altijd perfect! Of je nou voor een onderhoudsbeurt of voor een nieuw batterijtje komt, het team van Van Ekris zal je altijd perfect behandelen. Ik zou deze dealer echt aan iedereen aanraden! Het team van de verkoop en van de werkplaats laten jou echt in je waarde en zullen niks onnodig aanpraten of opdringen.

Y.H. van Baggem
22-02-2022

goede service Ik ben zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en het vriendelijk personeel, ook niet afgesproken werkzaamheden worden op mijn verzoek tijdens de afspraak uitgevoerd.

J.P.M. S
18-02-2022

Fantastische service en behandeling

J.J. van Duijvenbode
03-02-2022

Goede service en netjes behandeld Alles perfect geregeld en netjes behandeld

T.J.G.M. V
03-02-2022

Heel goede service Ik ben heel tevreden en ben goed behandeld

D. Scheer
30-01-2022

Uitstekend contact en goede service van de werkplaats Toyota Yaris hybrid voor de eerste service beurt naar de werkplaats in Mijdrecht gebracht. Vriendelijk ontvangen door de receptie, duidelijk besproken wat er moest gebeuren. Toen de auto klaar was, door de dealer gebeld dat hij kon worden opgehaald. Prettig contact, vriendelijk geholpen. Goed gevoel over deze dealer.

Van der Heijden
27-01-2022

Zeer vriendelijk,eerlijk en behulpzaam. Zeer vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Dachten mee met aanpassing aan auto die nodig had. Ook totaal niet opdringerig wat een verademing was om daar klant te worden. Ben blij dat zulke bedrijven nog bestaan??

R. P
21-01-2022

Goede service wij zijn tevreden over het contact met de dealer

Toyota eigenaar
20-01-2022

Super grage op alle punten wordt u , nagekeken

R. L
19-01-2022

Prima bedrijf Komen afspraken na en zijn transparant.

de Groot
14-01-2022

H. O
07-01-2022

Goede service, helder de reparatie doorgesproken. Vakkundig onderhoud. Vriendelijke medewerkers. e

R.C.M. H
07-01-2022

Goede service en ze nemen altijd de tijd voor je als er vragen zijn Goede service en personeel altijd vriendelijk,of je nou komt met een oude of nieuwe auto,maakt niks uit

J.v Dongen
07-01-2022

Algemeen Ook in de grote Ekris organisatie blijft het gevoel van de "kleine" dealer. Blijft een omgeving waar ik mij thuis voel en vooral de vriendelijkheid van de medewerkers je een prettig gevoel geeft. Last but not least. Ook de uitgevoerde werkzaamheden altijd zoals besproken.

R. Veenman
06-01-2022

Word goed geholpen Klant vriendelijk en word mee gedacht aan de aankoop,in kleur en combinatie er van wij zijn daar in goed geadviseerd, houden zo

R. H
24-12-2021

Toyota Rav The BESTE AUTO VAN HET JAAR Super medewerkers

Toyota eigenaar
21-12-2021

T. B
21-12-2021

Uitstekende service en kwaliteit Ik ben erg tevreden met mijn dealer, uiterst klantvriendelijk personeel, goede service en goed vakmanschap

Toyota eigenaar
21-12-2021

goede service super geholpen door Ricardo

Toyota eigenaar
12-12-2021

P. R
04-12-2021

super dealer doet recht aan de titel koninklijk

M. B
02-12-2021

M.W. S
26-11-2021

Prettig Nadat wij eerst bij een andere Toyota dealer geweest waren. Maar waar ons de benadering ons niet aanstond contact opgenomen met VanEkris. Wij wisten immers al precies wat wij wilde hebben. Bij Van Ekris erg goed geholpen en te woord gestaan. Wij hadden Bastiaan als verkoper en hij let ons rustig uitpraten en luisterde naar onze wensen. Totaal niet pushend oid, dit hadden wij wel ervaren namelijk wel ervaren bij een andere dealer. Wij kregen een goed aanbod waardoor wij de knoop snel konden doorhakken. Levering van de auto was precies zoals eerder aangegeven (dat ondanks de crisis waarin we zitten) aflevering van de auto was voor ons erg prettig en een waar feestje. Erg gelukkig met de nieuwe auto en met het feit dat wij een ervaring rijker zijn met Van Ekris waardoor wij een betrouwbare dealer in de buurt hebben voor de komende jaren.

Martijn
12-11-2021

Onderhoud?! Ja schrijf een beoordeling over deze dealer, dit is heel kort. Perfect op tijd en volgens een goede prijs, dus een 10 gescoord.

G.Meulemans
11-11-2021