9,2
1.568 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.568 beoordelingen

Uitstekende service en kwaliteit Ik ben erg tevreden met mijn dealer, uiterst klantvriendelijk personeel, goede service en goed vakmanschap

Toyota eigenaar
21-12-2021

goede service super geholpen door Ricardo

Toyota eigenaar
12-12-2021

P. R
04-12-2021

super dealer doet recht aan de titel koninklijk

M. B
02-12-2021

M.W. S
26-11-2021

Prettig Nadat wij eerst bij een andere Toyota dealer geweest waren. Maar waar ons de benadering ons niet aanstond contact opgenomen met VanEkris. Wij wisten immers al precies wat wij wilde hebben. Bij Van Ekris erg goed geholpen en te woord gestaan. Wij hadden Bastiaan als verkoper en hij let ons rustig uitpraten en luisterde naar onze wensen. Totaal niet pushend oid, dit hadden wij wel ervaren namelijk wel ervaren bij een andere dealer. Wij kregen een goed aanbod waardoor wij de knoop snel konden doorhakken. Levering van de auto was precies zoals eerder aangegeven (dat ondanks de crisis waarin we zitten) aflevering van de auto was voor ons erg prettig en een waar feestje. Erg gelukkig met de nieuwe auto en met het feit dat wij een ervaring rijker zijn met Van Ekris waardoor wij een betrouwbare dealer in de buurt hebben voor de komende jaren.

Martijn
12-11-2021

Onderhoud?! Ja schrijf een beoordeling over deze dealer, dit is heel kort. Perfect op tijd en volgens een goede prijs, dus een 10 gescoord.

G.Meulemans
11-11-2021

Goede service Erg tevreden

Toyota eigenaar
11-11-2021

Goede service en goede afspraken Ik zou iedereen aanraden een auto bij van Ekris Mijdrecht te kopen!

Toyota eigenaar
05-11-2021

Van Ekris Mijdrecht Heel fijne garage met topservice

R.A. V
01-11-2021

Eerlijk en glashelder Ik ben zeer tevreden met autobedrijf Van Ekris. Ze zijn zo klantvriendelijk en zo eerlijk.

M R
21-10-2021

Aandacht voor de klant Afspraak gemaakt, email kostenplaatje ontvangen, Op de dag van onderhoud gebeld worden, dat er nog een aantal zaken gebeuren moeten, prijsopgave gekregen en dat de auto de volgende dag klaar is. Een telefoontje dat de auto klaar staat. Bij ophalen duidelijke uitleg over de rekening. Met een veilig, goed gevoel naar huis. Bedankt en tot een volgende keer.

I. G
16-10-2021

Wederom een goede afspraak. Een prettige en vriendelijke ontvangst waarbij de ervaringen en eventuele aandachtspunten vooraf werden doorgenomen. De krant lag klaar en de koffie was gereed. Wetenswaardigheden met andere Toyota rijders werden uitgewisseld en de auto stond weer snel gereed. Toyota CH-R rijder

Willem J.R. Sorel-Toyota
14-10-2021

Goede service Goede service en wordt gewaardeerd als klant.

Cor van Leeuwen
05-10-2021

Helemaal goed Duidelijke prijsopgave vooraf, snelle service, alles volgens afspraak.

M.A. H
14-09-2021

Perfecte service

P. B
14-09-2021

Alles perfect geregeld, alle aangekondigde kosten klopten Ik ben zeer tevreden over deze dealer, enorm tevreden over het merkt Toyota en mijn volgende auto komt, of die van mijn vrouw, want die heeft dezelfde, komen ook daar vandaan en nergens anders.

G.Wassenaar, Uithoorn.
14-09-2021

Ekris is een top bedrijf.. wij komen met het werk al 10 tallen jaren bij een andere Toyota dealer, en daar voelde ik me nooit serieus genomen Met het werk komen we al 10 tallen jaren bij een andere grote Toyota dealer, als ik daar kwam voor een nieuwe auto of inruil. Voelde ik me nooit serieus genomen qua inruil… een keer bij toeval bij van ekris Mijdrecht binnen gewandeld. En daar kreeg ik een keurig bod, en prima service, ik heb daar nooit dat ik me bekocht voel Ze doen graag een stapje extra

M. D . JGH
14-09-2021

Net bedrijf, snel afspraak kunnen maken via de site, alles dat was afgesproken was geregeld ( leenauto) en alles was snel uitgevoerd

Toyota eigenaar
09-08-2021

Een betrouwbare en gezellige dealer.

R.B.M.
03-08-2021

Prima service. Wel prijzig.

Ronald Noppert (Leidschendam)
15-07-2021

Fijn bedrijf met aandacht voor de klant.

Dhr Keijzer (Hoofddorp)
15-07-2021

Toyota Van Ekris Mijdrecht is een dealer die een ouderwetse vriendelijke en goede service biedt, die je tegenwoordig zelden tegenkomt.

Dhr. R. Lansmans (Amsterdam)
15-07-2021

Zeer vriendelijke medewerkers met verstand van hun werk. Alle vragen zijn keurig behandeld en beantwoord. Deze dealer kan ik iedereen aanbevelen als je voor kwaliteit en service gaat!

Stefan (Soest)
09-07-2021

Ik kom al vele jaren bij deze en de vorige dealer. De behandeling door de medewerkers is uitstekend en de werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de koffie automaat zet prima koffie.

Dhr. H.C.Meijer. (Alphen aan den Rijn.)
09-07-2021

Vriendelijke mensen en je bent er altijd welkom.

Willem Heikoop (Mijdrecht )
09-07-2021

Prima autobedrijf, prettig zowel balie als verkoop. Soms als er veel klanten zijn even wachten.

Dhr. Burgmeijer
05-07-2021

Correct, nette ontvangst en denken met klant mee.

Dhr R de Ruijter (Alphen aan den Rijn)
30-06-2021

Goede communicatie over de werkzaamheden. Werkzaamheden binnen de begrote tijd klaar. Fijne wachtruimte.

Mevr. C. van Oostrom (Wilnis)
24-06-2021

Als u daar een keer geweest bent dan kunt u nooit meer wegblijven.

Appo Aktekeli (Utrecht )
23-06-2021