9,2
2.409 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

2.409 beoordelingen

Van Ekris Uitstekende service en klantvriendelijk

T.A. De Jongh
06-03-2024

K. K
03-03-2024

Fijne auto en goede service Zo blij met hoe ik geholpen ben Duidelijk en zeer vriendelijk

Mieke V Montfoort
29-02-2024

Goede service 12-02-2024, Voor onderhoud van mijn toyota naar deze garage geweest. Zoals altijd weer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.

M.H. Kokshoorn
23-02-2024

Hans LE
22-02-2024

Fijne klant gerichte dealer kom hier al vele jaren Altijd een fijn ontvangt

K. Klos
22-02-2024

Fijne dealer ?? Fijne dealer ??

HvdK
21-02-2024

Professionele service Vriendelijk,betrouwbare vakgarage. Kom hier graag ondanks dat er andere toyota garages dichter bij mijn huis zijn.

S.
20-02-2024

No problem Net als een Toyota, probleemloos en degelijke service. (Daarnaast nog vriendelijke medewerkers)

Toyota eigenaar
25-01-2024

Uitstekende service! De door ik meen drie generaties Van Ramselaar opgebouwde service en vriendschappelijke dienstverlening heeft tot nu toe niet geleden onder de naamsverandering! Altijd vriendelijke ontvangst en bereidwillige behandeling door de prima vakmensen! Hoedje af voor deze dealer en de mensen die hier werken!

H.M.E. de Swaaf
24-01-2024

Bedankt Beste Ricardo dank je wel voor de prettige, rustige en duidelijke wijze waarop je mij de mooie Toyota Yaris hebt verkocht. Zeer blij ermee.

Ella
13-01-2024

Prima service Auto gebracht voor grote beurt en nieuwe banden. Alles weer prima in orde.

Toyota eigenaar
03-01-2024

Goede Service, fijne mensen Ik ben erg tevreden met deze garage en kom gaarne terug

T. B
03-01-2024

Top service Ik ben erg tevreden met de service van Toyota van Ekris Alphen aan den Rijn. Ik voel gehoord en mijn aandachtspunten zijn serieus genomen. De monteur heeft mij precies uitgelegd wat er mis was en wat eraan gedaan is. Ik werd op de hoogte gehouden van de reparatie en de kosten. Vriendelijke en professioneel personeel.

Toyota eigenaar
28-12-2023

Snelle professionele service Ik ben erg tevreden met de geleverde service mbt onderhoud aan mijn Toyota. Snel, professioneel en ook de korte termijn waarop de winterbanden nog mee konden in de beurt als erg prettig ervaren!

A.D. Bekker
28-12-2023

Aankoop nieuwe toyota Yaris Het is onze tweede Toyota die we bij van Ekris Mijdrecht kochten , dat zegt in principe al genoeg ,de klant vriendelijkheid is hier buiten gewoon ,en de begeleiding is uitstekend bij het maken van de juiste keuze.

M.J. V
21-12-2023

Prima service rondom je jaarbeurt Ik ben uitermate tevreden over de ontvangst en afhandeling

Kees kool
14-12-2023

Prima auto dealer Vriendelijk personeel, nemen de tijd voor je je bent echt cliënt.

J.F. L
08-12-2023

L.H.W. Scholte
02-12-2023

Goede service Ik ben erg tevrede over de service en vriendelijkheid!

Toyota eigenaar
01-12-2023

Service gerichte garage Pakken problemen effectief en schappelijk aan. Onderdelen kunnen wel aan de prijs zijn. Dat vinden ze zelf ook…. Gelukkig is het verbruik van onderdelen laag.

I-GO
24-11-2023

Goede services Wij zijn heel erg tevreden komen er zeker terug vriendelijke mensen even praatje en tijd voor een bakje koffie toppers

R.M. P
22-11-2023

Goede service. Betrouwbaar en goede service. Vriendelijke receptionisten.

E. S
07-11-2023

Grote Service Heldere afspraken die nagekomen worden bij Ekris Mijdrecht

Toyota eigenaar
02-11-2023

Uitstekend,,,,, Ik ben erg tevreden,

Toyota eigenaar
27-10-2023

Fijn bedrijf. De garage Van der Geest uit Ter Aar is een bedrijf die altijd voor de klanten klaar staat en met je mee denkt. Kort om goed bedrijf.

J.T.A. K
26-10-2023

Ben tevreden

E.W. V
25-10-2023

Correcte bediening.

W.A.M. O
25-10-2023

Dealer geeft een goed gevoel Wij zijn uitstekend tevreden met deze dealer al moeten we er wel even verder voor rijden.

Willem
24-10-2023

goed advies en prima service Erg tevreden over advies en aanschaf van onze elektrische auto, uitstekende auto

Toyota eigenaar
20-10-2023