Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.225 beoordelingen - Powered by TNS

Fantastische service en aandacht.

Hans Solcer (Amstelveen)
07-11-2019

Service, deskundigheid, vriendelijkheid.

Osgilith (Alphen aan den Rijn)
07-11-2019

Zeer goede service.

A.S.Honcoop (Bodegraven)
07-11-2019

Een goed bedrijf met klantvriendelijke mensen.

Piet den Ouden
07-11-2019

Goede dealer waar een prettige en menselijke sfeer hangt. Je voelt je thuis als klant. In mijn beleving wel vaak net iets te druk met inplannen van afspraken waardoor er een langer dan gewenste wachttijd is.

A. de Boer (Amstelveen)
07-11-2019

Prettige garage en medewerkers.

Mevr. Kraaij
05-11-2019

Bij binnenkomst voelde ik me welkom en werd ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan.

Dhr. Frans P. van Rumpt (Santpoort- Noord)
05-11-2019

Klantvriendelijkheid. Problemen worden (zo mogelijk) snel en vakkundig opgelost.

Mevr. H. Tjepkema (Uithoorn )
01-11-2019

Goede service. Prettig te woord gestaan. Goed op de hoogte gehouden van de extra werkzaamheden. Goede leenfiets stond voor me klaar. Fijne wachtruimte.

Dorret de Rover
29-10-2019

Goede service en vlot geholpen

Kampman
23-10-2019

Prettige, persoonlijke benadering. Goede service.

Piet Bakker (Loenen aan de vecht)
23-10-2019

Geen gedoe, altijd correct, duidelijke afspraken.Al meerdere autos daar in onderhoud, ook van familieleden en nooit klachten, iedereen tevreden.

J van Zuijlen (Diemen)
23-10-2019

Het kopen van een nieuwe auto is geen dagelijkse bezigheid en is ook een bijzondere uitgave. Dit alles wordt door Van Ekris Mijdrecht als zodanig onderkend. Dat betekend dat je als klant prettig wordt behandeld. Men neemt de tijd en geeft een duidelijke uitleg wat de mogelijkheden en verschillen zijn van het eventueel te kiezen model. Vragen na het eerste verkoopgesprek worden correct en vriendelijk beantwoord. Je wordt niet achtervolgt door hinderlijke telefoontjes of je al een keuze hebt bepaald, maar vraagt of er nog onduidelijkheden zijn die opheldering vereisen. De aflevering en uitleg is perfect .......... met koffie en een koekje! Met vriendelijke groet.

Willem J.R. Sorel
23-10-2019

De verkoper heeft uitstekend geholpen.

Bas (Loenen aan de Vecht)
23-10-2019

Goede service, communicatie, goede regeling omtrent leenfiets/auto

L. de Weerd (Bergambacht )
18-10-2019

Prima service, uitstekende wachtruimte, juiste advies voor het eventuele vervangen van in mijn geval de banden

Peter Betlem (Mijdrecht)
18-10-2019

We hebben 2 auto's en zijn zeer tevreden hoe er wordt gewerkt in Mijdrecht

Ingrid en Hans Schutte (Wilnis)
18-10-2019

Zeer kundig en vriendelijk personeel, goede service, afspraken na gekomen, daaraan hangt redelijk hoge prijskaartje.

Sara (Mijdrecht)
16-10-2019

Al meerdere jaren, vanuit Oegstgeest, naar Mijdrecht voor mijn lieve toyota aygo.. Hier wordt hij het beste verzorgd en is de service geweldig! De medewerkers zijn vriendelijk en meedenkend en de bedrijfsleider kent zijn klant(en) - bij naam en toenaam en dat vind ik heel erg prettig en heel persoonlijk!

Steffin Nauta (Oegstgeest)
16-10-2019

Heel aardige mensen. Van verkoop tot monteur. Bekwaam en meedenkend. Wachtruimte is boven verwachting. Nergens anders meegemaakt .

Don Monne (Aalsmeer)
09-10-2019

Van Ekris Mijdrecht heeft zeer ervaren en deskundig personeel.De service is heel goed en het personeel uitermate vriendelijk.

Aat Hoogstraten (Mijdrecht)
09-10-2019

De afgelopen 30 jaar ben ik nog nooit teleurgesteld en zijn alle werkzaamheden perfect uitgevoerd. Ook kleinere zaken (bijv. thuisbrengen of schoonmaken) zijn nooit een probleem geweest. PRIMA!!!

Henk Kok (Vinkeveen)
04-10-2019

Goede en vriendelijke service en meedenkend aan oplossingen.

Luc Scholte (Amsterdam)
04-10-2019

Al jaren een tevreden klant.

Cor van Leeuwen (Abcoude)
03-10-2019

Zoals ik eerder heb aangegeven functioneren alle onderdelen van dit bedrijf erg goed. Je krijgt bij van Ekris Mijdrecht B.V. het gevoel dat de klant centraal staat. Dat past ook precies bij de kwaliteit van de Toyota-auto.

J.J. Mooijer (Spaanse Mat 1 te Mijdrecht)
03-10-2019

Vriendelijk en behulpzaam personeel dat altijd de tijd voor je neemt. Duidelijke uitleg over alle mogelijkheden en over de werking van de auto.

J. Smit (Uithoorn)
03-10-2019

De rekening viel mee. De auto werd keurig schoon afgeleverd.

P de Groot (Alphen a/d Rijn)
26-09-2019

Adres dat ook na de overname door Ekris staat voor kwaliteit met toch ook de juiste persoonlijke aandacht.

Ruud Veenman (Alphen aan den Rijn)
26-09-2019

professionele garage, klantvriendelijk, goede faciliteiten om even te zitten terwijl de auto een beurt krijgt, spelen goed in op de wensen van de klant.

René s'Jacob (Vinkeveen)
26-09-2019

Altijd tevreden.

Leo van Dorp (Mijdrecht)
26-09-2019

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.