9,2
1.518 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.518 beoordelingen - Powered by TNS

Prettige garage, komt afspraken altijd na, nooit gezeur.

A.Zorge (Amstelveen)
07-05-2021

Zeer tevreden over de dealer en het personeel. Alles naar wens geregeld en de persoonlijke vragen goed behandeld en het personeel denkt mee om oplossingen te vinden voor kleine problemen.

Ruud Evenblij (Uithoorn)
05-05-2021

Al 15 jaar een tevreden klant.

Mevr.M. Cornelissen-visser- (Mijdreht)
30-04-2021

Word goed en vriendelijk geholpen.

R Hesseling (Alphen Aan den Rijn )
28-04-2021

Zij staan voor de afspraak die zij doen.

H.J.Overes (Mijdrecht)
28-04-2021

Zeer vriendelijk, professioneel en flexibel dealer, straalt familiebedrijf uit.

Sara (Mijdrecht )
28-04-2021

Kom al sinds 1972 bij dit bedrijf. Eerst in Breukelen en toen in Mijdrecht.

Henk Oldenburger (Amsterdam)
21-04-2021

Aardig, correct, eerlijk, goede service, kortom tevreden.

Mevr S Driehuis (Uithoorn)
21-04-2021

Betrouwbaar, servicegericht en klantvriendelijk.

Paul (Wilnis)
21-04-2021

Vakkundig, professioneel en klantvriendelijk karakteriseert de Toyota garage Van Ekris in Mijdrecht.

Erik Hille Ris Lambers (Mijdrecht )
21-04-2021

Van afspraak tot ophalen verloopt het onderhoud steeds geheel naar wens. Prima service, goede informatie, leuk contact.

M.Huisman (Uithoorn)
21-04-2021

Afspraak is afspraak. Vakmensen in de garage, kundige, vriendelijke en meedenkende baliemedewerkers. Mooie wachtruimte met lekkere koffie en altijd een vers krantje.

Jack Bakker (Uithoorn)
21-04-2021

Persoonlijke aanpak, vriendelijke mensen, niet opdringerig. Ik heb deze dealer al bij meerdere mensen aangeprezen. Ik zou hier zeker weer een auto kopen.

Marja Leijen (Amstelveen )
21-04-2021

Ik heb Van Ekris ervaren als een prettige, vriendelijke en vakkundige dealer, met het accent op klantgerichtheid.

P. de Vries (Rijnsaterwoude)
19-04-2021

Het is gewoon een goede dealer!! Ik ben erg tevreden. Ik ben een 80 plusser, en heb in mijn leven nog nooit zo'n goede dealer gehad.

G. Reijs-Kant
15-04-2021

Ik rij al Toyota vanaf 1970 zowel zakelijk als prive, ben nu met pensioen en wil nog wel een paar jaar bij gezondheid blijven rijden. Het is dan voor mij belangrijk om zonder zorg in mijn Toyota te kunnen blijven rijden. Een betrouwbare garage waar je elkaar kent is dan erg plezierig.

M.Wapenaar (Alphen aan den Rijn)
07-04-2021

Klantvriendelijk en word goed geholpen.

P.luijten (aalsmeer)
01-04-2021

Vriendelijke dealer, servicegericht en correct.

Eef (Uithoorn)
01-04-2021

Je wordt er vriendelijk ontvangen en ze doen wat ze zeggen.

Mevr. Pietersen-Mourits (Wilnis)
01-04-2021

Luistert goed en heeft aandacht voor mijn vragen.

W.Lutter
29-03-2021

Er zouden enkele dingen aan mijn auto gebeuren, maar omdat ik langdurig ziek ben duurde het heel lang voor ik eindelijk mijn auto kon langsbrengen Maar er is met zoveel respect en vriendelijkheid gewacht, veel langer dan eigenlijk normaal is om na zo een lange tijd alles toch nog te doen. Mijn dank gaat ook uit naar Ekris voor zijn service.

Yvonne Govers (Nunspeet )
25-03-2021

Ik ben onder de indruk van de vriendelijkheid en gastvrijheid van de mensen, ik vind het bijna een uitje om eens per jaar mijn auto een controlebeurt te geven. Maar uiteindelijk kom ik er vooral graag omdat ik alle vertrouwen heb in de kwaliteit van de mensen op de werkplaats. Ik rijd in een wat oudere auto, maar door de kwaliteit en eerlijkheid van deze garage weet ik dat het verantwoord is.

Elly Bronsveld (Bergschenhoek)
24-03-2021

Al jaren tevreden over deze dealer/garage.

E. Niessing (Waverveen)
24-03-2021

Alles klopt, van afspraak tot aflevering. Vlot, klantvriendelijk, deskundig, goede wachtruimte en altijd bereid om net iets extra's te doen.

René s'Jacob (Vinkeveen)
18-03-2021

Goede service, goede afspraken, gastvrij, ruime showroom.

Ines de Ridder
18-03-2021

Heel erg tevreden met de service en ook de auto zelf.

C.Sezen (Alphen aan den Rijn)
16-03-2021

Kwaliteit, klantvriendelijk, prettige sfeer, financiële blik komt overeen met de werkelijkheid, prettige wachtruimte en de baliemedewerkers zijn correct en prettig in de omgang.

Roel Regter (Den Haag)
16-03-2021

Gewoon goede garage.

Mieke cohen
15-03-2021

Heel fijne dealer met altijd interesse en vakmanschap.

A.Voss (Amstelveen)
15-03-2021

Het is een voortreffelijk, ouderwets degelijk en klantvriendelijk bedrijf, zeer vertrouwenwekkend en zeer deskundig. Hebben er elke keer de reis vanuit den Haag naar Mijdrecht zonder meer voorover. Het predicaat 'Hofleverancier' is dus meer dan verdiend. Hier in het Haagse gaan geruchten dat van Ekris de Gouden Koets gaat ombouwen op waterstofaandrijving. Dat zou meer dan terecht zijn!

Marie-José en Wim Woertman (Den Haag)
05-03-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.