9,2
1.327 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.327 beoordelingen - Powered by TNS

Zeer betrouwbaar, klant is koning.

Mevr Dormaar (Mijdrecht)
01-07-2020

Prettige medewerking bij het maken en bij het verzetten van de afspraak.

Lies Kaptein (Alphen ad Rijn)
26-06-2020

Perfecte service, vriendelijk geholpen en deskundig personeel. Ik kom al ruim 10 jaar bij Toyota van Ekris en altijd keurig geholpen.

Stefan (Soest)
26-06-2020

Prima garage, vakbekwaam personeel, vriendelijk en denken goed met de klant mee!

Hans Bon (Mijdrecht.)
26-06-2020

Top dealer en zet voor iedere klant altijd een stapje extra zonder dat de klant dit vraagt of wenst. Hierdoor wordt je altijd blij verrast.

Dhr Joosen
26-06-2020

Fijn bedrijf om te komen.

Joke (Baambrugge)
21-06-2020

Altijd even vriendelijk personeel, die meteen weten wie je bent en welke auto bij jou hoort. Ook bij kleine reparaties wordt er alle tijd voor je genomen. Hele fijne garage!

Joke van der Jagt (Uithoorn )
18-06-2020

In mijn ogen een uitstekende klantgerichte garage.

F Tusveld (Goor)
17-06-2020

Kwaliteit prijs verhouding is goed. Professionele behandeling.

J de Groot (Blaricum)
17-06-2020

Klant- en servicegerichtheid van het personeel/verkoper is prettig!

Mevr. H. Hoppenbrouwers
17-06-2020

Ik kom al meer dan 6 jaar bij deze dealer en ik ben en blijf meer dan tevreden over de service en de vriendelijkheid van alle medewerkers.

Mevr. E.J. Beglinger
10-06-2020

Zeer tevreden, met ontvangst en uitgevoerde werkzaamheden.

Ad Dozel
10-06-2020

Vriendelijk, komt afspraken na, maakt contact, heeft echt verstand van het product, goede faciliteiten om even te wachten op een beurt, doet wat ze zeggen.

René s'Jacob (Vinkeveen)
10-06-2020

Je kan aan alles merken dat het een officiële dealer betreft en geen universele garage. Dit merk je o.a. aan de specifieke kennis, fatsoenlijk advies en betrouwbaarheid.

R Veen (ALPHEN AAN DEN RIJN)
10-06-2020

Fijne service-gerichte dealer met vriendelijk personeel. Heb nu 4 jaar ervaring met deze dealer en geen rare dingen meegemaakt. Ik zou willen zeggen: absoluut Toyota-waardig. Wat mij betreft een aanrader.

E. van der Linde (Almere)
08-06-2020

Afspraak bij aankoop mbt leenauto was nergens vastgelegd.

Iwan Wix (Amsterdam )
04-06-2020

Uitstekende service. Op korte termijn een afspraak en geen onverwachte kosten.

Mike (Alphen a/d Rijn)
03-06-2020

Aardige mensen, afspraak kan op tijd gemaakt worden, uitleg over wat er moet gebeuren is correct.

mw. de Jong (Uithoorn)
29-05-2020

Ik ben hier behandeld zoals je als klant behandeld wil worden.

C.Broere (Wilnis)
28-05-2020

Nogmaals:Altijd netjes bij onderhoud geholpen en altijd volgens opgave kosten. Reeds meer dan 40 jaar eigenaar van een Toyota en ik hoop deze RAV met veel vreugde te gebruiken net zoals alle voorgangers. Nooit geen problemen onderweg gehad al die jaren. Ik blijf daarom trouw aan Toyota. Ook mijn kinderen en veel familie leden zijn Toyota gebruikers .

Dhr. A.A Bouwman (Ouderkerk aan de Amstel)
28-05-2020

Betrouwbaar en deskundig. Werkzaamheden volgens afspraak (prijs en activiteiten) uitgevoerd.

Peter Smit
25-05-2020

Zeer veel vertrouwen in de deskundigheid van de monteurs. De medewerker aan de servicebalie maakt echt het verschil, absolute topgozer die zeer klantgericht is.

Ruud Alflen (Amsterdam)
21-05-2020

Altijd vriendelijk personeel, behulpzaam en overleg wanneer er iets vervangen/ gerepareerd moet worden met prijsopgave.

Janny Ledeboer (Leiden)
21-05-2020

Fijn bedrijf en leuke mensen daar, top top.

jw van heezik (haarlem)
21-05-2020

Fijn bedrijf met een top-service!

mw. M
21-05-2020

Servicegericht, vriendelijk en staan altijd voor je klaar.

Dutch Favorite Music (Hilversum)
21-05-2020

Goed probleemloos bedrijf.

A.Zorge (Amstelveen)
21-05-2020

Je wordt er behandeld als klant en als de garage iets tegen komt word je gelijk op de hoogte gesteld. Gewoon super. De auto daar ook gekocht en hij blijft daar in onderhoud omdat ik weet dat de auto daar in goede handen is. Woon zelf in Emmen maar ga als de auto een beurt nodig heb er graag heen omdat mijn ervaring uitstekend is.

Dirk Alderden (Emmen )
21-05-2020

Ze zeggen veel wat ze doen, maar ze overtreffen dat nog, gewoon super, ik kom al 52 jaar bij dealers, maar deze steekt er met kop en schouders bovenuit.

Willem Stoffels (Eindhoven )
21-05-2020

Ik kom al vele jaren bij Van Ekris Mijdrecht en het is voor mij gewoon een TOP-garage. Prima service, goede verhouding prijs en kwaliteit.

Dhr. J. Reurings
15-05-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.