9,2
1.360 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.360 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk geholpen. Auto heeft grote beurt gehad volgens prijsopgave. Kunnen wachten in showroom met koffie.

A. Verkerk (Nieuwer Ter Aa)
14-09-2020

Van VW overgestapt naar Toyota. Na de eerste 15.000 km de 1e onderhoudsbeurt voor de Yaris. De auto komt bij de concurrentie vandaan maar gezien de ligging van deze dealer t.o.v. mijn woonplaats erg gunstig is geef ik Van Ekris de kans om mij als vaste klant te krijgen. De eerste indruk is positief maar met een kleine kanttekening. Het reservewiel is nooit uit de kofferbak geweest om de spanning ervan te controleren. Dat constateer ik uit het feit dat alles nog precies zo ingepakt was zoals ik het zelf heb ingepakt. De sleutel van de slotbouten lag daar ook bij. Tevens bleek bij het tanken van de leenauto dat deze niet vol is meegegeven. De meter gaf bij vertrek ook niet helemaal vol aan maar dat zegt niet altijd iets. Maar voor de gereden 20 km net geen 6 liter tanken is wel wat veel. Er werd bij melding hiervan aangegeven dat het met de volgende beurt verrekend gaat worden. Vreemde klantenbinding.

J. van der Mark
10-09-2020

Een goed bedrijf.

Aldert van der woude (Mijdrecht)
03-09-2020

Direct contact, meedenken, goede service.

Rudy (Amsterdam)
02-09-2020

Erg fijn bedrijf. De mensen zijn erg behulpzaam,en leveren goede service.

Koos van der wilt (Mijdrecht)
02-09-2020

Al meer dan 45 jaar klant bij deze garage en nooit enige reden gehad ontevreden over de geleverde service te zijn.

Dick Peters (Alphen aan den Rijn)
27-08-2020

Ben erg tevreden over het personeel en de service.

dhr aad wattez (rijswijk)
27-08-2020

Betrouwbaar bedrijf, met enthousiaste medewerkers die je vriendelijk te woord staan.

Carin (Amstelveen)
27-08-2020

Zeer tevreden.

Mevr. M.Poolman (Mijdrecht)
27-08-2020

Altijd vriendelijk, de medewerkers zijn kundig, denken goed mee en adviseren gevraagd en ongevraagd. In de vele jaren als klant nog geen problemen met de service gehad.

Hans van Ankeren (Wilnis)
24-08-2020

Ik vind het een prettige dealer/garage die professioneel overkomt en afspraken nakomt, geen extra's proberen te verkopen die niet echt nodig zijn en waarbij je voor kleine problemen langs kunt komen waarbij dat probleem snel en vakkundig wordt opgelost.

Bram Sinon (Alphen aan den Rijn)
21-08-2020

Ze zijn bij van Ekris heel vriendelijk en behulpzaam, denken mee en er heerst heerlijk rust in de zaak.

C.Soester (Nederhorst)
21-08-2020

Vriendelijk en nette personeel, doet wat beloofd.

Dhr. L.K. Tjia
21-08-2020

Prettige omgang van personeel. De afspraken worden nagekomen.

Matena (Wilnis)
18-08-2020

Hele fijne service en vriendelijke en deskundige mensen!

cj de wit (uithoorn)
17-08-2020

Altijd goede en vriendelijke service. En eerlijk, dat vind ik erg belangrijk. Ik kan ze van harte aanbevelen!

Steven Verbeek (Alphen aan den Rijn)
14-08-2020

Correct dealer bedrijf, alles als afgesproken uitgevoerd en over eventueel uit te voeren extra werk, zoals onder andere een vervuild interieurfilter en een brandstof toevoeging, werd ik voordat dit zou worden uitgevoerd per telefoon op de hoogte gesteld. Rekening overzichtelijk en toegelicht, en onderhoudshistorie aangevuld. Auto netjes terugontvangen ik heb zelfs de indruk dat de auto voor was gestofzuigd. Kortom, prima zoals ik al jaren gewend was van een andere ''van Ekris'' vestiging uit de lease-auto tijd.

dHr. R. Pasdeloup (Alphen aan den Rijn)
13-08-2020

Alles goed geregeld.

Dirk Bouman (Alphen aan den Rijn)
13-08-2020

Prima service en erg vriendelijk.

Martine
12-08-2020

Afspraak opgevolgd, ontvangst zeer vriendelijk. Deskundige uitleg.

A.g
05-08-2020

Vriendelijke mensen en correcte behandeling.

Gerard v.d. Steegt (Zevenhoven)
05-08-2020

Makkelijk te bereiken. Vriendelijke ontvangen. Goede wachtruimte met een koffiezetapparaat!

J ZWART (Leiden )
03-08-2020

Vriendelijk personeel. Echt familiebedrijf.

Dhr Keijzer (Hoofddorp)
03-08-2020

Kom er al jaren.

Fred Aue (Almere )
03-08-2020

dit is mijn beoordeling na mijn eerste bezoek aan deze vestiging. De C-HR is gekocht en geleverd door Van Ekris te maarsen.

Ka.vandeput (Kudelstaart)
03-08-2020

Prima service. Komen afspraken na. Net bedrijf. Alleen jammer dat ze mijn USB stick gemold hebben bij demontage van de middentunnel.

P de Groot (Alphen aan den Rijn )
31-07-2020

Keurige afhandeling van de servicebeurt met vooraf duidelijke afspraken en een goede uitleg van de rekening.

L. van Straalen (Zoetermeer )
31-07-2020

Wordt altijd zeer correct te woord gestaan. Als er tijdens de Apk keuring iets ontdekt wordt dat niet helemaal goed is bellen ze om dat te melden en geven gelijk de kosten door. Als je een kleine reparatie hebt van bijvoorbeeld een kapotte lamp, kun je gelijk langskomen en is het zo gefikst.

Lida Vernooij (Alphen aan den Rijn)
31-07-2020

Al meer dan 25 jaar zeer tevreden. Altijd perfect geholpen door vriendelijk personeel.

A.Worrell (Mijdrecht)
31-07-2020

Prima garage bedrijf.

hanny outshoorn (mijdrecht)
31-07-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.