9,2
1.591 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.591 beoordelingen

Heel fijn geholpen! We voelden ons welkom en werden heel vriendelijk geholpen. Ze namen ruim de tijd voor de proefritten en uitleg!

Toyota eigenaar
23-11-2022

Uitstekende service! Ik kreeg heel goede adviezen van de dealer en ben uitermate tevreden over de Yaris Cross Adventure!

Toyota eigenaar
18-11-2022

Vertrouwen Auto rijdt weer als nieuw , goede service verlening, klantgericht en vriendelijke medewerkers

I. S
17-11-2022

Super bedrijf Voor de 2e keer kwam ik bij Van Ekris. Vorig jaar was ik in Maarssen en dit jaar in Mijdrecht en ook dit is mij bevallen. Zeer klantvriendelijk en geven helder inzicht in de werkzaamheden. Tijdens het wachten kon ik nog wat werken op mijn laptop en heb ik mijn tijd nuttig besteed. Er was koffie, thee en zelfs een koekje. Ik kom uit Hilversum maar ik rij graag een stukje verder omdat van Ekris top service biedt.

Esmée
17-11-2022

Goede service , kundig onderhoud en vriendelijke behandeling. Zeer tevreden en vriendelijk personeel.

A. P
28-10-2022

altijd top behandeling Ik word behandeld als een "klant" in de goede zin van het woord. De auto wordt perfect afgeleverd na een beurt. En eventuele extra onkosten worden altijd van tevoren besproken.

I. G
20-10-2022

Prettige service Ik ben erg tevreden met de service en vriendelijke medewerkers

I.V. T
20-10-2022

Alleen al voor de service. Het wachten tijdens service afhandeling gaat niet vervelen.

A.T. de Boer
14-10-2022

Er ontbraken lekkere koekjes bij de koffie. Werd prima en op tijd geholpen. Echter bijna 300 euro afgetikt voor een kleine service beurt, welke binnen 45 minuten was afgerond. Vind ik best wel veel geld. Voor dat bedrag had ik bij de overigens lekkere koffie ook wel een uitgebreid lekker koekjes assortiment verwacht met een gezellige en comfortabele zithoek.

A. d. G.
11-10-2022

Een garage zoals een garage hoort te zijn! Zeer tevreden over de service, eerlijk, werken netjes, doen werk zoals vooraf afgesproken en mochten er onverwachts zaken veranderen dan wordt dat eerst zorgvuldig besproken.

S. van Gelder
15-09-2022

Very good service I am very pleased to service my car here... customer service is outstanding and very professional. Attention to detail is second to none.

Toyota eigenaar
09-09-2022

Excellente service Garage straalt professionaliteit uit.

H. B
08-09-2022

Goede service Ik ben tevreden over deze dealer. Ze namen alle tijd.

R.J. D
25-08-2022

Schleijper Brunssum zeer goede ontvangst door de medewerker goed uitleg over wat er gebeuren ging tijdens de beurt van mijn Chr hybride ook de informatie was uitstekend na de beurt oja de koffie was ook lekker ik kan deze dealer met mijn ervaring goed aan bevelen

J. S
17-08-2022

Uitstekende service Mijn auto is in goede handen en ik ben na afloop zeer tevreden in alles bij Van Ekris, gastvrij, meedenken en bekwaam

A.J.P K
11-08-2022

fijn aanspreekpunt en altijd goede service als je belt of langs komt met een probleem of vragen; altijd een bekend persoon achter/aan de balie, en vaak kun je direct geholpen worden, anders wordt er gezocht naar een snelle en goede oplossing, kort om, een ontzettend fijne en vooral goede garage!

Toyota eigenaar
01-08-2022

Altijd staat er een leenfiets klaar! Prima service, duidelijke communicatie. De auto is al ruim 10 jaar bij Ekris Mijdrecht in onderhoud en ik heb nog nooit problemen onderweg gehad. Als er bij het onderhoud dingen naar boven komen, wordt daar keurig over gebeld met een indicatie van de kosten voordat de werkzaamheden uitgevoerd worden. Uiteindelijk blijken de kosten overigens altijd lager dan ingeschat. En ik krijg altijd een leenfiets mee, zodat ik niet hoef te wachten.

Govert
27-07-2022

Prima service! Dit jaar weer voor een onderhoudsbeurt en APK naar de Toyota dealer van Ekris in Alphen ad Rijn. En weer heel tevreden! Duidelijke communicatie. Snel en vakkundig geholpen.

E. Schijf
21-07-2022

De uitmuntende service Ik kan niet anders zeggen dat de service uitmunted is, ook na 17:00 zijn er mensen met kennis die je vragen kunnen beantwootden en die je verder willen helpen. Heel anders dan de Toyota dealer in Hellevoetsluis die keihard zegt dat ik de volgende dag nog maar eens moet bellen.

R.J.C. Stal
30-06-2022

H.C.H. Leijen
16-06-2022

goede sevice tevrden met service

R.H.F. V.d hoek
07-06-2022

Uitstekende ervaring! Ik ben uitermate tevreden over de communicatie, de uitgevoerde werkzaamheden en de service.

Tobbie
05-06-2022

Top service@ Altijd bereid om mee te denken en heerlijke koffie. Werken netjes en volgens afspraak.

Miranda
01-06-2022

Goede service en klantvriendelijk Er wordt alle tijd genomen om je te laten kiezen voor de auto van je dromen, goede service en erg vriendelijk

Toyota eigenaar
12-05-2022

Toyota Ekris Alphen aan den Rijn Gezellige ontspannen sfeer - vriendelijke spontane benadering, kortom je voelt je oprecht welkom

D.J.S.
11-05-2022

goede sevice Probleemloze garage.

A. Zorge
08-05-2022

alles in orde - al jaren Al jaren een tevreden klant.

E.G.F. N
22-04-2022

Vriendelijk, duidelijkheid, prima service

S. D
15-04-2022

Ekris, prima garage !!! Al elf jaar tevreden !!!

T. Vissers, Boskoop
07-04-2022

Kwaliteit en service Top bedrijf super service vakwerk

Toyota eigenaar
29-03-2022