9,2
2.409 beoordelingen
E8FC3FBA-660D-4DC7-85B3-6975D82C30DC_1_105_c

Van Ekris

Als het om Toyota gaat

Van Ekris is een familie bedrijf dat is opgericht in 1912. Van Ekris is Hofleverancier en heeft vier Toyota dealer bedrijven in Maarssen, Mijdrecht, Alphen aan den Rijn en Woerden.

Naast onze dealerschappen beschikken wij ook over een Dealerglass ruiten specialist. De locaties liggen centraal aan de A2 in de provincie Utrecht in Zuid Holland langs de N11 en A12. De naam “Van Ekris” is in deze regio een begrip en staat voor betrouwbaarheid en vakmanschap. Het familie bedrijf heeft een duidelijke passie voor Toyota. De Van Ekris bedrijven zijn dan wel zelfstandige bedrijven maar er is op elke afdeling van een Van Ekris te vinden, dit zorgt voor een goed bewaakte kwaliteit en continuïteit! Geen klant blijft onopgemerkt binnen ons bedrijf, omdat wij u helpen zoals wij graag ook geholpen willen worden of u nu komt voor onderhoud of verkoop.

van-ekris-hofleverancier.jpg
Sales en aftersales bij Van Ekris

Naast nieuwe auto's zijn wij Toyota occasion specialist bij uitstek. Wij hebben altijd 250 Toyota occasions op voorraad. Binnen de Toyota occasions zijn wij gespecialiseerd in Toyota Hybride occasions. Door extra in te kopen bieden wij een ruimere keuze aan.

Voor onderhoud aan uw Toyota bieden wij u de voordeligste en meest scherpe prijzen aan. Of het een particulier verzoek of om uw zakelijk wagenpark gaat, onze service adviseurs bieden altijd onderhoud op maat.

Van Ekris is gespecialiseerd in:

Alle bedrijven zijn gespecialiseerd in :

Zowel voor het bedrijfsleven als voor de particuliere klant zijn wij een volwaardige partner in mobiliteit, een partner die zich onderscheidt in kwaliteit, flexibiliteit en klantvriendelijkheid.

Kortom wij heten u graag van harte welkom.