9,2
1.531 beoordelingen Powered by TNS
private-lease-aygo-1140x254b.jpg

Toyota Private Lease

Nú vanaf € 239,- per maand*

Met private lease rijdt u voor een vast laag maandbedrag in een splinternieuwe Toyota. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over reparaties, onderhoud of verzekering. Alles is inbegrepen, behalve de benzine. U bent zelfs beschermd bij ontslag of inkomensverlies. Stap nu in vanaf € 239,- per maand*. Vanaf de Yaris is het leasecontract voor € 25,- éxtra per maand bovendien al na één jaar maandelijks opzegbaar.

Waarom Toyota Private Lease?

 • Met Private FlexLease al na 1 jaar kosteloos opzegbaar

 • Tussentijds aanpassen van de kilometrage is mogelijk

 • Géén maximumleeftijd

 • Ongevallen inzittendenverzekering inbegrepen

 • Kosteloos opzegbaar bij ontslag of ongewenst inkomensverlies

yaris-3kwartvoor-rechts-555x249_tcm-22-567127.jpg

All-in, u betaalt alleen nog de benzine

Wegenbelasting
Toyota Private Lease is inclusief wegenbelasting

Verzekering
Uw Toyota is volledig verzekerd: WA-verzekering met cascodekking

Onderhoud & Reparatie
Gespecialiseerde Toyota monteurs werken aan uw auto

Afleverkosten
U betaalt geen extra kosten voor het afleveren van uw Toyota

24-uurs pechhulp
U kunt rekenen op pechhulp in Europa

Vervangend vervoer
Bij werkzaamheden langer dan één werkdag

Bandenservice
Vervanging van versleten banden

Voordelen Toyota Private Lease

Met Toyota Private Lease rijdt u een Toyota nu al compleet zorgeloos vanaf € 299,- per maand*. Alles is inbegrepen: onderhoud, verzekering, reparatie, Pechhulp in Europa, zelfs nieuwe banden. Je betaalt dus alleen nog de benzine. Kies je voor Private FlexLease, dan kun je het contract al na één jaar opzeggen. Om zeker te weten dat je de goede keuze maakt, heb je bij de nummer één in betrouwbaarheid sowieso 14 dagen bedenktijd.

landing-pl-sl1-555x249.jpg
Éxtra zorgeloze Private Lease voordelen

Zeker in deze onzekere tijden zit u niet te wachten op onaangename verrassingen. Daarom geeft Toyota Private Lease u nu nog meer flexibiliteit en zekerheid. Zo kunt u uw Toyota nu direct online bestellen en bezorgen we die gratis bij u thuis. Uiteraard op veilige afstand. Daarbij profiteert u van een inbegrepen Ongevallen inzittendenverzekering en hanteren we bij nieuwe aanvragen géén maximumleeftijd. En krijgt u te maken met ontslag of ongewenst inkomensverlies, dan is uw Toyota Private Leasecontract kosteloos opzegbaar.

landing-pl-sl2-555x249.jpg

Wilt u Toyota Private Lease op een ander model?
Vindt u niet het model waarin u specifiek geïnteresseerd bent? Geen probleem bij Toyota Financial Services! Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Private-Lease-Prius-555x249_tcm-22-1443494.png
Neem contact met mij op

Veelgestelde vragen

Private Lease - Corona en thuisbezorging
 • Wat kan ik van de dienstverlening van Toyota verwachten tijdens corona?

  Als Toyota organisatie willen wij elke klant mobiel houden en letten wij op uw veiligheid. Wij houden onze kwaliteit graag op het hoogste niveau. Om deze reden zijn er aanvullend coronamaatregelen getroffen. De meest actuele informatie hieromtrent kunt u vinden op: www.toyota.nl/corona.

  De overige zorgeloze private leasevoorwaarden blijven gewoon van kracht.

 • Wie bezorgt mijn Toyota als ik kies voor Private Lease?

  Uw gekozen Toyota-model wordt - al dan niet via een (auto)transporteur - op het afgesproken adres afgeleverd door twee medewerkers van uw lokale Toyota dealer. Houd er rekening mee dat door de thuisbezorging er wel extra kilometers op de teller komen te staan.

 • Welke maatregelen neemt Toyota voor de gratis thuisbezorging bij Private Lease?

  Voor de kosteloze thuisbezorging van uw Toyota volgt elke Toyota dealer een aantal richtlijnen:

  • De thuisbezorging geldt alleen bij Private Lease en gebeurt uitsluitend op afspraak;
  • Bij aflevering plaatsen we een stuurhoes om het stuur;
  • We doen een sleutelhoes om de sleutel;
  • Bij aankomst maken we de alle aangeraakte onderdelen schoon met desinfecteermiddel;
  • We houden 1,5 meter afstand.

Private Lease - Algemeen
 • Wat is Toyota Private Lease?

  Met Toyota Private Lease rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe Toyota. Alle services zijn inbegrepen in het maandbedrag, zoals wegenbelasting, verzekering, reparatie & onderhoud en pechhulp onderweg. U betaalt zelf de brandstof, eventuele verkeersboetes, parkeerkosten en bij schade een eigen risico (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging). Na afloop van het contract kunt u de auto weer inleveren bij uw Toyota dealer.

 • Wat is Toyota Private FlexLease?

  Toyota Private FlexLease biedt u alle voordelen van private lease. Daarnaast kan het leasecontract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt. U kunt het contract dus bij 12 maanden opzeggen en auto dan na 14 maanden inleveren, omdat de opzegging dan ingaat.

  U kunt het contract per mail opzeggen bij de leasemaatschappij Toyota Financial Services via renewal@toyotafs.nl.

  Let op! Deze optie kunt u alleen aanvragen voordat uw leasecontract ingaat en niet gedurende de leaseperiode.

 • Is Toyota Financial Services ook aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease?

  Ja, een private leasecontract via Toyota Financial Services voldoet aan alle eisen en normen zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease. Zo kunt u erop vertrouwen dat u veilig, verantwoord en vertrouwd een Toyota leaset.

 • Is private lease iets voor mij?

  Private lease is geschikt voor elke particulier vanaf 18 jaar oud en met een geldig rijbewijs, die voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto wil rijden. In veel gevallen is het een aantrekkelijke keuze, toch is het altijd verstandig om naar uw eigen situatie te kijken. Onze adviseurs helpen u graag verder.

 • Hoe kom ik met jullie in contact?

  U kunt contact opnemen met de Toyota dealer bij u in de buurt of rechtstreeks met de leasemaatschappij Toyota Financial Services. Toyota Financial Services is iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur via telefoonnummer 0347 – 367 955. U kunt uw vragen ook via ons contactformulier stellen.

Private Lease - Aanvragen & bestellen
 • Wat krijg ik allemaal voor de leaseprijs?

  U betaalt Toyota Financial Services iedere maand het leasetarief. Hiervoor krijgt u het volgende:

  • U mag de auto gebruiken
  • Wij betalen reparaties en onderhoud
  • Wij zorgen ervoor dat de auto WA-verzekerd is en dragen het cascorisico (met een maximale eigen bijdrage van € 300,- per niet-verhaalbare schade)
  • Schadeherstel en ruitreparatie (bij ruitvervanging geldt er een eigen bijdrage van € 90,-)
  • Personen ongevallenverzekering voor inzittenden
  • Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting)
  • Bandenvervanging (bij normaal gebruik)
  • Afschrijving en rente
  • Afleveringskosten en verwijderingsbijdrage
  • Hulp bij een ongeval in het binnen- of buitenland (dit geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt)
  • Pechhulp in Europa, Israël, Marokko, Tunesië en Turkije (Bij uw private leaseauto ontvangt u ook een groene kaart. Daarop staat precies in welke landen u gedekt bent. De pechhulp geldt voor iedereen die in de private leaseauto rijdt.)

  U betaalt zelf nog de brandstof, eventuele verkeersboetes en parkeerkosten.

 • Moet ik vooraf borg betalen?

  Nee, u betaald bij ons geen borg.

 • Is het mogelijk om een vooruitbetaling te doen?

  Ja, bij Toyota Private Lease is het mogelijk om een vooruitbetaling te doen. De vooruitbetaling wordt dan gebruikt om elke maand, gedurende de hele looptijd zoals afgesproken op het contract, een gelijkblijvend gedeelte van uw maandbedrag te voldoen. Zo hoeft u maandelijks slechts nog het resterende deel van uw maandbedrag te betalen. Aan het einde van de leaseperiode is de vooruitbetaling verbruikt. Bij een eventuele verlenging van uw leasecontract is de vooruitbetaling dan ook niet meer van toepassing.

  Voorbeeld

  U betaalt een bedrag van € 1.800,- vooruit voor een contract van 36 maanden. Uw maandbedrag wordt dan elke maand met € 50,- (= € 1.800,- / 36) verlaagd.

 • Hoe werkt het als ik de inruilwaarde van mijn auto wil laten berekenen?

  De waarde van uw huidige auto kunt u laten berekenen bij de Toyota dealer. De dealer zal de taxatie verzorgen en direct de inruilwaarde voor u berekenen. U kunt er ook voor kiezen om deze waarde te gebruiken voor een vooruitbetaling en hiermee het Private Lease maandbedrag verlagen. De vooruitbetaling mag maximaal 35% van alle termijnen van het leasecontract bedragen.

 • Hoe verloopt een private leaseaanvraag?

  1. Kies uw ideale auto: Zoek uw Toyota uit en plaats uw bestelling online. Is uw favoriete model niet beschikbaar in de uitvoering zoals u hem wilt hebben? Neem dan contact met de Toyota dealer. Uw Toyota dealer helpt u graag verder met het volledig samenstellen van uw Toyota met een uitgebreide aanbod aan opties en accessoires. Ook als uw huidige auto wilt inruilen is de Toyota dealer het juiste adres.
  2. Stuur uw gegevens op: Verstuur uw aanvraag en ontvang direct per e-mail de bevestiging.
  3. BKR-check: Na het versturen van uw aanvraag wordt automatisch een toetsing bij Stichting BKR (Bureau Krediet Registratie) gedaan. De uitkomst van de BKR-toetsing ontvangt u binnen enkele minuten in een tweede e-mail. Hierin vindt u ook meer informatie over het vervolg van het aanvraagproces. Uw persoonlijke gegevens worden door ons zorgvuldig behandeld en beveiligd.
  4. Vervolg uw aanvraag in uw persoonlijke klantomgeving: Als uw BKR-toetsing positief is, dan nodigen wij u uit om de rest van uw persoonlijke- en financiële gegevens in te vullen binnen uw persoonlijke Toyota klantomgeving. Uw kunt uw aanvraag geheel volgen binnen deze klantomgeving.
  5. Kies het aflevermoment en -plaats: Voor de levering van de auto wordt er contact met u opgenomen. Hierbij kunt u aangeven bij Toyota dealer de auto geleverd moet worden. Wij begrijpen het als u nu liever niet de deur uitgaat. In dat geval kan de auto uiteraard ook worden thuisbezorgd, op het moment dat u het beste uitkomt.
  6. Service & onderhoud: Gedurende het leasecontract kunt u bij uw Toyota dealer terecht voor service en onderhoud. Bij problemen of vragen kunt u natuurlijk ook met ons contact opnemen.
 • Welke gegevens zijn er nodig voor een aanvraag?

  Afhankelijk van uw persoonlijke situatie hebben wij minimaal de volgende gegevens van u nodig:

  • Naam
  • Adres
  • Woonplaats
  • Telefoonnummer en e-mailadres
  • Kopie inkomstenbewijs (maximaal 2 maanden oud)
  • Kopie geldig Nederlands rijbewijs (voor- en achterkant)
  • Recent bankafschrift met de afschrijving van de woonlasten
  • Inzicht in uw andere betaalverplichtingen (bijvoorbeeld alimentatie of studiefinanciering)
  • Kopie polis overzicht waar de schadevrije jaren op vermeld staan

 • Kan ik ook privé leasen zonder BKR registratie??

  Nee, als leasemaatschappij zijn wij verplicht om private leasecontracten bij de Stichting BKR aan te melden. Dankzij een toetsing bij Stichting BKR kunnen wij u verantwoord een private lease verstrekken. Uw financiële verplichtingen, waarvan het private leasecontract er één is, hebben invloed op de ruimte die u heeft voor een nieuwe lening of hypotheek. Met het accepteren van uw aanvraag weet u dat u ook financieel zorgeloos van uw auto kunt genieten.

  Wij registreren een gedeelte van het private leasebedrag bij het BKR. 65% van de som van alle maandtermijnen wordt geregistreerd.

  Voorbeeld
  Uw maandbedrag is € 250,- en u heeft looptijd van 48 maanden gekozen. In totaal betaalt u dus 48 x € 250,- = € 12.000,-. Voor de BKR-registratie wordt dan een bedrag geregistreerd dat gelijk is aan 65% van € 12.000,- = € 7.800,-.

 • Zit ik meteen vast aan het private leasecontract na ondertekening?

  Nee, na ondertekening van het contract dient uw kredietaanvraag nog te worden goedgekeurd op basis van het acceptatiebeleid van Toyota Financial Services en wet- en regelgeving die hierop van toepassing zijn. Het leasecontract treedt pas in werking als deze goedkeuring is verkregen. Hierover wordt u per e-mail geïnformeerd.

  Op het moment dat de leaseovereenkomst inwerking is getreden, heeft u vervolgens een bedenktijd van 14 dagen. Na het verstrijken van deze bedenktijd bestelt Toyota Financial Services uw nieuwe Toyota.

 • Hoe vraag ik een parkeervergunning aan voor mijn private leaseauto?

  U kunt contact opnemen met Toyota Financial Services via telefoonnummer 0347 - 367 954 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur ) of per e-mail contractbeheer@toyotafs.nl. Wij helpen u graag verder met een machtiging. Met deze machtiging kunt u zelf een parkeervergunning aanvragen in uw gemeente.

Private Lease - Contract & voorwaarden
 • Mogen andere personen in mijn private leaseauto rijden?

  Ja, dat mag. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs mag, indien u hiervoor toestemming geeft in de auto rijden. U blijft wel altijd verantwoordelijk voor de auto, ook als u hem uitleent. Dat geldt ook voor schades en bekeuringen die anderen met uw private lease auto maken.

 • Ik heb de eerste factuur ontvangen. Waarom is dit bedrag hoger is dan het afgesproken maandbedrag?

  Bij Toyota Financial Services betaalt u altijd één maandtermijn vooruit. Op de eerste factuur staat meestal ook een bedrag voor het aantal dagen die u in de maand van aflevering heeft gereden.

  Voorbeeld: U haalt uw private leaseauto 25 januari op. U betaalt voor januari een deel van het maandbedrag, van 25 t/m 31 januari. Ook betaalt u direct voor de maand februari.

  Alle volgende maandfacturen komen wel overeen met het maandbedrag op uw contract.

 • Is het mogelijk om tussentijds mijn Toyota Private Lease Contract op te zeggen?

  Ja, dat is mogelijk. Bij opzegging worden er wel extra kosten bij u in rekening gebracht.

  Voortijdige beëindiging in 1e jaar
  Bij voortijdige beëindiging tijdens het 1e jaar dient u alle maandtermijnen (12 termijnen) van dat jaar te voldoen, alsmede 40% van de resterende maandtermijnen van het totale contract.

  Voorbeeld 
  Uw contract heeft een looptijd van 48 maanden en het maandbedrag is € 250,-. Het contract wordt beëindigd in het eerste jaar, in de 6e maand. U betaalt dan 6 x € 250,- = € 1.500,- en 40 % van 36 x € 250,- = € 3.600,-. Dus: € 1.500,- + € 3.600,- = € 5.100,-.

  Voortijdige beëindiging na 1e jaar
  De hoogte van de opzeggingsvergoeding bij het opzeggen van uw private leasecontract na het 1e jaar kan op 2 manieren worden berekend. Van de 2 berekeningswijzen betaalt u uiteraard altijd de laagste opzeggingsvergoeding. Na inlevering van uw leaseauto wordt het private leasecontract ontbonden. 

  Berekeningswijze 1: 
  De opzeggingsvergoeding is 40% van de resterende termijnen die u zonder de opzegging nog zou moeten betalen.

  Berekeningswijze 2: 
  De opzeggingsvergoeding is het verschil tussen de totale maandtermijnen die u heeft betaald en nog moet betalen tot het moment van opzegging, én de totale – hogere – maandtermijnen die u tot dat moment had moeten betalen als u direct de overeenkomst voor de kortere duur was aangegaan. De laagste van deze twee opzeggingsvergoedingen is de opzeggingsvergoeding die u dient te betalen. 

  Hoe wordt de berekeningswijze van de opzeggingsvergoeding nu in de praktijk gehanteerd? Via onderstaande voorbeelden maken wij u dat verder duidelijk.

  Voorbeeld
  Uw maandbedrag is € 200,- en uw contract heeft een looptijd van 36 maanden. U zegt uw contract op voor het begin van de 25e maand. 

  Berekeningswijze 1: 
  Zonder de opzegging zou u aan maandtermijnen nog 12 maanden x € 200,- = € 2.400,- moeten betalen. De opzeggingsvergoeding bedraagt 40% van € 2.400,- = € 960,-.

  Berekeningswijze 2: 
  Het leasetarief gebaseerd op een looptijd van 24 maanden was, ten tijde van het aangaan van uw overeenkomst, € 250,- per maand. Het verschil in tarief dat u heeft betaald op basis van 36 maanden ten opzichte van het tarief gebaseerd op 24 maanden, is € 50,- per maand. De opzeggingsvergoeding bedraagt de verstreken looptijd van 24 maanden x € 50,- = € 1.200,-. 

  In dit rekenvoorbeeld is de opzeggingsvergoeding berekend op Berekeningswijze 1 (€ 960,-) het laagst. Dit bedrag betaalt u ons. Wij ontbinden het contract zodra u de auto heeft ingeleverd.

  Meer informatie over de rekenwijzen van de opzeggingsvergoeding vindt u terug in de Algemene voorwaarden en de Aanvullende voorwaarden.

  TIP! Toyota Private FlexLease: na 1 jaar opzegbaar

  Toyota Private FlexLease biedt u alle voordelen van private lease. Daarnaast kan het leasecontract zonder opzeggingsvergoeding worden opgezegd vanaf 12 maanden nadat het leasecontract is ingegaan. Houd er wel rekening mee dat er een opzegtermijn van 2 maanden geldt.

 • Wat gebeurt er met het contract als ik overlijd?

  Bij overlijden zorgen wij dat zaken snel en simpel worden afgehandeld. Uw nabestaanden kunnen het contract zonder extra kosten opzeggen of overnemen.

  Als het contract ook op naam van uw partner staat, blijft uw partner gewoon in de auto rijden. Uiteraard kijken wij nog wel samen naar de financiële situatie. Mocht blijken dat de private leaseauto niet langer financieel haalbaar is, dan kan de auto worden ingeleverd en wordt het contract zonder extra kosten beëindigd.

 • Wat moet ik doen als mijn inkomen wijzigt, bijvoorbeeld door ontslag, arbeidsongeschiktheid of scheiding?

  Bij verlies van inkomen vragen wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0347 - 367 955 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur) of per e-mail directsales@toyotafs.nl. Samen bekijken we of we uw contract kunnen aanpassen, zodat het weer binnen uw budget past. In een aantal gevallen is het mogelijk om uw contract kosteloos op te zeggen.

 • Hoe kan ik een klacht doorgeven?

  Wij doen onze uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Toch kan het gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening of dat u vindt dat zaken anders zouden moeten gaan. Wij hopen dat u ons daarover informeert.

  Klachten over onze financiële dienstverlening kunt u mailen naar klachten@toyotafs.nl. Ons uitgangspunt is dat u binnen 14 dagen een schriftelijke reactie van ons ontvangt. Als deze termijn niet haalbaar is, informeren wij u daar tijdig over.

  Bent u van mening dat wij onvoldoende aandacht besteden aan uw klacht, dan kunt u terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie. U kunt uw klacht binnen 12 maanden voorleggen aan de Geschillencommissie Private Lease. De Geschillencommissie biedt de consument één loket voor al zijn of haar klachten over private lease en is opgericht om de consument zo goed mogelijk van dienst te zijn bij meningsverschillen met een leasemaatschappij of tussenpersoon.

  Geschillencommissie Private Lease
  Bordewijklaan 46
  Postbus 90600
  2509 LP Den Haag

  Meer informatie kunt u vinden op www.keurmerkprivatelease.nl en www.degeschillencommissie.nl.

  U kunt er ook voor kiezen om een rechter over het geschil te laten beslissen.

  Heeft u een klacht over uw Toyota? Neem dan contact op met uw Toyota dealer.

Private Lease - Reparatie & onderhoud
 • Mijn auto moet gerepareerd worden. Waar kan ik naartoe?

  Voor reparatie van uw private leaseauto kunt u bij iedere officiële Toyota dealer in Nederland terecht.

 • Mijn auto heeft onderhoudsbeurt nodig. Waar kan ik naartoe?

  Voor onderhoud kunt u een afspraak inplannen bij de Toyota dealer van uw keuze.

 • Krijg ik vervangend vervoer bij onderhoud en/of reparatie?

  Als het onderhoud/reparatie van uw private leaseauto langer dan 24 uur duurt, krijgt u van ons vervangend vervoer. Hiervoor hoeft u niets extra te betalen

 • 1. Mijn auto moet gerepareerd worden. Waar kan ik naartoe?

  Voor reparatie van uw private leaseauto kunt u bij iedere bij ons terecht.

 • 2. Mijn auto heeft een onderhoudsbeurt nodig. Waar kan ik naartoe?

  Voor onderhoud kunt u een afspraak bij ons inplannen.

 • 3. Krijg ik vervangend vervoer bij onderhoud en/of reparatie?

  Als het onderhoud/reparatie van uw private leaseauto langer dan 24 uur duurt, krijgt u van ons vervangend vervoer. Hiervoor hoeft u niets extra te betalen.

Private Lease - Verzekering, schade & pech
 • Bouw ik schadevrije jaren op als ik een auto lease bij Toyota Financial Services?

  Ja, tijdens de contractperiode houden wij bij of u uw schade rijdt of niet. Als u van deze periode een verklaring van schadevrije jaren nodig heeft, kunt u deze altijd bij ons opvragen. Het aantal schadevrije jaren die u eerder heeft opgebouwd, worden niet door ons bijgehouden. Wij raden daarom altijd aan om het bewijs van uw vorige verzekeraar goed te bewaren.

  Let op! Verzekeringsmaatschappijen zijn niet verplicht om deze schadevrije jaren mee te nemen bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Informeer ook naar de mogelijkheden bij Toyota Polis.

 • Wanneer betaal ik mijn eigen risico?

  U betaalt eigen risico als de schade aan uw private leaseauto niet te verhalen is. Een voorbeeld hiervan is schade veroorzaakt door een hagelbui of storm. Het eigen risico per schade is bij cascoschade € 300,- en bij ruitvervanging € 90,-.

  Als de schade is veroorzaakt door een aanwijsbare tegenpartij, dan wordt de reparatie verhaald bij zijn/haar verzekeringsmaatschappij en betaalt u geen eigen risico.

 • Mijn private leaseauto heeft pech. Wat nu?

  Bij pech aan uw private leaseauto kunt onze 24-uurspechhulp bellen.

  Nederland: 0800 – 821 24 60
  Buitenland: +31 20 671 77 45

 • Mijn private leaseauto heeft schade. Wat nu?

  Neem bij schade aan uw private leaseauto zo snel mogelijk contact op met Toyota Financial Services.

  Tijdens kantooruren (werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur): 0347 - 367 953
  Buiten kantooruren: 0800 – 821 24 60
  Vanuit het buitenland: +31 20 671 77 45

  Gebruik voor het melden van schade altijd het Europese schadeformulier of de SchadeApp. Deze app kunt u gratis downloaden in App Store (iPhones), Google play (Android telefoons) en Windows Phone Store (Windows telefoons).

  Het ingevulde Europese schadeformulier kunt u sturen naar schade@toyotafs.nl of

  Toyota Financial Service
  T.a.v. de afdeling Schade
  Postbus 402
  4130 EK Vianen

  TIP! Vergeet niet om ook de achterkant van het Europese schadeformulier in te vullen en maak duidelijk foto’s van de schade.

 • 1. Bouw ik schadevrije jaren op als ik een auto lease bij Toyota Financial Services?

  Ja, tijdens de contractperiode houden wij bij of u uw schade rijdt of niet. Als u van deze periode een verklaring van schadevrije jaren nodig heeft, kunt u deze altijd bij ons opvragen. Het aantal schadevrije jaren die u eerder heeft opgebouwd, worden niet door ons bijgehouden. Wij raden daarom altijd aan om het bewijs van uw vorige verzekeraar goed te bewaren.

  LET OP! Verzekeringsmaatschappijen zijn niet verplicht om deze schadevrije jaren mee te nemen bij het afsluiten van een nieuwe autoverzekering. Informeer ook naar de mogelijkheden bij uw Toyota dealer.

 • 2. Wanneer betaal ik mijn eigen risico?

  U betaalt eigen risico als de schade aan uw private leaseauto niet te verhalen is. Een voorbeeld hiervan is schade veroorzaakt door een hagelbui of storm. Het eigen risico per schade is bij cascoschade € 300,- en bij ruitvervanging € 90,-

  Als de schade is veroorzaakt door een aanwijsbare tegenpartij, dan wordt de reparatie verhaald bij zijn/haar verzekeringsmaatschappij en betaalt u geen eigen risico.

 • 3. Mijn private leaseauto heeft pech. Wat nu?

  Bij pech aan uw private leaseauto kunt onze 24-uurspechhulp bellen.

  Nederland: 0800 – 821 24 60

  Buitenland: +31 20 671 77 45

  Neem bij schade aan uw private leaseauto zo snel mogelijk contact op met Toyota Financial Services.

  Tijdens kantooruren (werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur): 0347 - 367 953

  Buiten kantooruren: 0800 – 821 24 60

  Vanuit het buitenland: +31 20 671 77 45

  Gebruik voor het melden van schade altijd het Europese schadeformulier of de SchadeApp. Deze app kunt u gratis downloaden in App Store (iPhones), Google play (Android telefoons) en Windows Phone Store (Windows telefoons).

Private Lease - Einde contract
 • Kan ik mijn private leasecontract verlengen?

  Ja, uw private leasecontract kan in overleg worden verlengd. Neem hiervoor contact met ons op via 0347 - 367 816 (geopend op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur) of renewal@toyotafs.nl.

 • Waar lever ik mijn auto in aan het einde van het contract?

  U levert uw private leaseauto in bij de Toyota dealer waar uw auto ook heeft opgehaald. Maak voor de definitieve inname een afspraak met Toyota Financial Services via 0347 - 367 953 (geopend op werkdagen van 8.00 tot 17.30 uur) of wagenparkbeheer@toyotafs.nl.

 • Wat gebeurt er als ik de auto inlever met schade?

  De staat van de private leaseauto en de aanwezigheid van schades worden vastgelegd in een innamerapport, opgesteld door een onafhankelijk inspectiebedrijf. Wij snappen dat u de auto ook heeft gebruikt. Dus reguliere gebruikersschades zijn acceptabel. Hiervoor ontvangt u geen factuur.

  Bij grotere schades die niet onder reguliere gebruikersschade vallen, geldt een eigen risico per schadegeval (€ 300,- bij cascoschade en € 90,- bij ruitvervanging) . Alle details over het innameproces vindt u terug in het innameprotocol.

 • Kan ik aan het einde van het contract de private leaseauto overnemen?

  Ja, dat kan. Bij interesse kunt u een e-mail sturen naar renewal@toyotafs.nl om de overnameprijs op te vragen.

  Hiervoor hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  • Het kenteken
  • De huidige kilometerstand

* Disclaimer Toyota Private Lease maandtarieven
Toyota Financial Services leasetarief per maand o.b.v. Toyota Private (Flex)Lease, 60 mnd, 10.000 km/jaar, wegenbelasting in provincie Gelderland en BTW, en excl. brandstof • Tarieven kunnen afwijken bij gekozen uitvoering, wijziging van opties, looptijd, kilometrage en gewicht • Meerkilometerprijs varieert tussen € 0,04 en € 0,15 per km, exacte prijs staat vermeld op de offerte • (Actie)voorwaarden van toepassing • Toetsing en registratie BKR • (Prijs)wijzigingen en typefouten voorbehouden • directsales@toyotafs.nl

Logo-Keurmerk-Private-Lease_tcm-22-1101082.jpg
Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.