9,2
1.402 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.402 beoordelingen - Powered by TNS

De medewerkers bij het bedrijf in Alphen zijn sympathiek, serieus en meedenkend.

Mary van der Veen-Wagner (Alphen aan den Rijn)
26-11-2020

Op vriendelijke, correcte, ook zakelijke manier geholpen.

hans de jong (zevenhoven)
26-11-2020

Goede en correcte service, persoonlijke benadering in zaak.

Patricia Willard
26-11-2020

Super vriendelijk, goede service!

Jacques Alphenaar (Leiden)
23-11-2020

Ik kon op korte termijn nog een afspraak apk/beurt maken. Verder prima geholpen. Uitgevoerd en duidelijk prijsopgaaf gekregen.

Gerard overbeek (Alphen aan den rijn)
19-11-2020

Goede klantvriendelijke en betrouwbare garage. Komen afspraken volledig na. Top garage waar ik met plezier komt.

J.W.Domburg (Koudekerk aan den Rijn)
19-11-2020

Je wordt altijd vriendelijk geholpen staan altijd voor je klaar en denken ook goed mee om dingen op te lossen als dit nodig is.

Ingrid Gemmeken
19-11-2020

Sinds 2016 klant bij van Ekris Mijdrecht, ik heb uitsluitend goede en positieve ervaringen. Er wordt netjes gewerkt en volgens prijsopgave.

Dhr. J. van Scheppingen
19-11-2020

Een Toyota dealer met veel aandacht voor de klant. Mooi pand, goede mensen op alle plekken, dus wat wil een mens nog meer! Groen door het beschikbaar stellen van een fiets om thuis te komen. Een telefoontje dat de auto gereed is!

Gerard Meulemans (Mijdrecht)
19-11-2020

zeer goeie service, altijd goed advies bij een reparatie en staan altijd voor je klaar. kortom top service en de klant koning bij van Ekris Mijdrecht

Kees Meekel (Mijdrecht)
19-11-2020

Vriendelijk, vakkennis, duidelijke uitleg.

Henk Gerber (Spanbroek)
19-11-2020

Er werd ruim de tijd genomen bij het afleveren voor uitleg en small talk bij een kop koffie.

R. Kammerling
19-11-2020

Het is net alsof we een familie zijn. Zo wordt je daar ontvangen.

j
16-11-2020

Een top dealer. Kan niet beter. Tevreden over alles. Afspraken, afghandeling, vriendelijkheid. Een dikke 10.

Robert de Waal (Hoofddorp)
16-11-2020

Toyota geldt als een betrouwbaar merk en hetzelfde is van toepassing op Van Ekris in totaliteit. Altijd correct in de uitvoering en dat met een persoonlijke benadering. Nu met de omwisseling winterbanden een stapje verder in de service; ongevraagd een korting gekregen op een set winterbanden waar ik kennelijk recht op had. Top toch en zo gewoontjes op een eerlijke manier!!!

Dick Breedijk (Wilnis)
16-11-2020

Al bijna 15 jaar goede en prettige ervaringen bij deze locatie.

Paul Versteeg (Alphen aan den Rijn)
12-11-2020

Zeer efficiënte (balie)medewerkers, werkzaamheden werkplaats uitstekend niets op aan te merken, prettige wachtruimte die uitnodigt een praatje te maken met andere wachtenden.

Reint Schuring (Amsterdam)
12-11-2020

Zij leveren altijd correct. Ik zat voorheen vaak bij Louwman in Amstelveen, maar die is helaas weg. In Uithoorn is helaas geen Toyota garage, maar dat is begrijpelijk. De service in Amstelveen die ik heb ervaren is goed. Ze denken altijd mee, gaan nooit te kort door de bocht, en helpen oprecht. Het zou wat mij betreft best goedkoper kunnen, maar ik vind het niet erg dat ik naar mijn idee ruim betaal, omdat de service van uitstekende kwaliteit is. Bovendien heeft het met veiligheid te maken, en dat versterkt het verhaal. Ook wat dat betreft geen klachten hier.

Gerard .B. Wassenaar (Uithoorn)
12-11-2020

Snelle efficiënte service.

Gerdien de Vries (Amsterdam)
05-11-2020

Een goed bedrijf met mensen die uitstraling hebben en deskundig zijn.

Piet den Ouden (Mijdrecht)
04-11-2020

Goede service en duidelijke afspraken.

Johan Boersma (Woerden)
04-11-2020

Toyota Ekris Alphen is een uitstekende dealer met zeer vriendelijk personeel. Je krijgt er voldoende aandacht en men informeert je duidelijk als er iets aan je auto gedaan moet worden en wat dat gaat kosten. Enige kleine minpuntje is dat je als trouwe klant (> 30 jaar) moet betalen voor het inregelen van de bandenspanningsensoren als je winterbanden hebt gemonteerd en de sensoren de banden niet "zien".

B. Cornelisse
04-11-2020

Er valt altijd iets te verbeteren voor een 10

Anique Duijvelaar-Moleveld (Alphen aan den Rijn)
29-10-2020

Prima.

Mevr. Egberts (Hazerswoude )
29-10-2020

Ben al 40 jaar klant bij dit bedrijf, en in die jaren geen enkel probleem gehad. Zowel prive als zakelijk zijn er reeds zo'n 25 auto's gekocht.

H.Oldenburger
29-10-2020

Zeer professineel en kundig, het voelt en is prima.

jwha goris (mijdrecht)
29-10-2020

Vriendelijke service.

Dhr P van Lenten
29-10-2020

Goede service en altijd een nette en goede behandeling.

Harrie de Jong (Nieuwkoop)
22-10-2020

Goede service van mensen met verstand van zaken.

Jannie Bouthoorn
15-10-2020

Vriendelijkheid, duidelijkheid, houdt zich aan gemaakte afspraken. Een top bedrijf.

Ingrid Golta (Amstelveen)
15-10-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.