9,2
1.518 beoordelingen Powered by TNS

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.518 beoordelingen - Powered by TNS

Prima service. Wel prijzig.

Ronald Noppert (Leidschendam)
15-07-2021

Fijn bedrijf met aandacht voor de klant.

Dhr Keijzer (Hoofddorp)
15-07-2021

Toyota Van Ekris Mijdrecht is een dealer die een ouderwetse vriendelijke en goede service biedt, die je tegenwoordig zelden tegenkomt.

Dhr. R. Lansmans (Amsterdam)
15-07-2021

Zeer vriendelijke medewerkers met verstand van hun werk. Alle vragen zijn keurig behandeld en beantwoord. Deze dealer kan ik iedereen aanbevelen als je voor kwaliteit en service gaat!

Stefan (Soest)
09-07-2021

Ik kom al vele jaren bij deze en de vorige dealer. De behandeling door de medewerkers is uitstekend en de werkzaamheden worden naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook de koffie automaat zet prima koffie.

Dhr. H.C.Meijer. (Alphen aan den Rijn.)
09-07-2021

Vriendelijke mensen en je bent er altijd welkom.

Willem Heikoop (Mijdrecht )
09-07-2021

Prima autobedrijf, prettig zowel balie als verkoop. Soms als er veel klanten zijn even wachten.

Dhr. Burgmeijer
05-07-2021

Correct, nette ontvangst en denken met klant mee.

Dhr R de Ruijter (Alphen aan den Rijn)
30-06-2021

Goede communicatie over de werkzaamheden. Werkzaamheden binnen de begrote tijd klaar. Fijne wachtruimte.

Mevr. C. van Oostrom (Wilnis)
24-06-2021

Als u daar een keer geweest bent dan kunt u nooit meer wegblijven.

Appo Aktekeli (Utrecht )
23-06-2021

Vriendelijke mensen. Ik ben zeer tevreden.

Jansen (Koudekerk aan den Rijn)
21-06-2021

Ze doen wat er is afgesproken.

Peter van Grieken (Beekbergen)
21-06-2021

Zeer tevreden met behandeling en technische uitvoering, alles vlgs afspraak.

Ad Dozel
11-06-2021

Plezierig bedrijf waar ze je kennen en vriendelijk te woord staan. De tijd nemen om informatie te geven. Een nieuwe auto ophalen was gewoon leuk met echte onthulling. Afspraken met garage altijd in overleg, ook als er extra dingen moeten gebeuren. Fijn dat mensen er lang werken!

Gera van Huuksloot
11-06-2021

Altijd goed geholpen en goede service en vriendelijke mensen.

Dhr. Koetsier (Alphen aan den Rijn )
03-06-2021

Vriendelijk en deskundig personeel.

C.Th.van Beek (Mijdrecht)
03-06-2021

Vriendelijk, goede service.

D. Verheijde
03-06-2021

Van het begin tot de aflevering van de auto was het een uitstekende ervaring. Ze hebben een hart voor het bedrijf en dat ze Koninklijk zijn hebben ze bewezen.

Henk Gerber (De Kwakel)
03-06-2021

Zeer tevreden.

Theo Hogenboom (Langeraar )
27-05-2021

Prettige sfeer en open communicatie. Ze denken met je mee en geven goede service.

A.van Buuren
27-05-2021

Correct en snel geholpen.

Iwan Wix (Amsterdam )
27-05-2021

Sinds vele jaren ben ik klant bij deze dealer. Na aankoop van een Prius, na inruil weer een Prius gekocht en daarna een C-HR. In al die jaren een prima service gehad en eigenlijk in 15 jaar geen problemen met een van de auto's ondervonden. Je merkt dat men je waardeert als klant en openstaat voor eventuele suggesties om het nog beter te doen.

Dhr. T.J.Knoop (Wilnis)
27-05-2021

Service is uitmuntend, zeer klantgerichte verkopers.

Norbert (Maarssen)
25-05-2021

Keurig alles uitgevoerd.

D.Baart (Alphen a/d/ Rijn)
21-05-2021

De deskundigheid, betrouwbaarheid en de service zijn uitstekend. Probleem met de rechter zijspiegel: oplossing e.e.a. gelijmd. Een medewerker van andere garage had wellicht gezegd dat ik een nieuwe zijspiegel zou moeten kopen.

L.J.Klijnsmit Mw
21-05-2021

Netjes ontvangen, vriendelijk en deskundig personeel. Zowel showroom als garage zien er schoon en opgeruimd uit. Men heeft aandacht voor de klant.

J. Hazebroek (Zoetermeer)
19-05-2021

Zij zijn kundig en vriendelijk. Zoals het hoort.

Mevr A.J. Gschwend-Hinderks (Alphen a/d Rijn)
19-05-2021

Vriendelijk ontvangst, alles schoon, goede wachtruimte met koffie en koek. Werkplaatspersoneel behulpzaam. Directie keurig gekleed. Zeer tevreden. Maar ... je moet wel betalen.

Jansen j (Loenen a d vecht)
19-05-2021

Gewoon een fijne dealer die meedenkt. Ik heb een probleem met de auto (trillingen en gebrom bij laag toerental in drive) waar men de oorzaak niet van kan vinden. Men is actief op zoek naar een oplossing voor dit probleem. Dat is het verschil tussen een dealer en een goede dealer.

De Vries (Mijdrecht)
12-05-2021

Goede service, klantvriendelijk en behulpzaam, krijg volledige en goede informatie en overzicht van de kosten vooraf. En ze doen nog weleens wat extra!

Brugman
10-05-2021

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.