Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.278 beoordelingen - Powered by TNS

Vriendelijk, uitstekende service, duidelijk en prima zaken doen.

Thomas & Ines
30-03-2020

Ik kom al zeer lang bij toyota dus ik kan een beetje vergelijken. Van Ekris is zeer professioneel bezig. Een verbetering t.o.v. de voorganger Oudshoorn.

aad wentink (alphen aan den rijn)
26-03-2020

Correct, betrouwbaar en vakkundig!

René Visser (Alphen aan den Rijn)
19-03-2020

Doet wat het belooft.

Dhr van Dam (Nieuwkoop)
19-03-2020

Prima bedrijf met een transparante werkwijze, vriendelijke medewerkers, een mooie receptie en showroom. Kwaliteit van de reparaties nooit klachten over.

Wim Ligtvoet (Leiden)
19-03-2020

Klantvriendelijk, goede afspraken, prettige afhandelingen, ter zake en kundig, prettige sfeer, geen onverwachte blokkades.

Roel Regter (Den Haag)
19-03-2020

Betrouwbaar, goede service en kennis van zaken, gerichte service naar de klant, prettige behandeling aan de receptie.

Dhr. A.C. Alderden (Mijdrecht)
19-03-2020

Al 30 jaar klant, prima contact en prima service.

Mevr J.Brockhoff (Kudelstaart)
19-03-2020

Eerlijk en oprecht. Behulpzaam en inlevingsvermogen van ons als koper/inruiler.

Leo van Dorp (Mijdrecht)
16-03-2020

Fijn geholpen en goed advies gekregen.

Ellen Rhijnsburger (Oegstgeest )
13-03-2020

Altijd welkom hier. Fijn personeel.

R van Witzenburg
13-03-2020

Had klachten over de lak op de motorkap, die is enkele jaren gelden vervangen wegens een schade. Toen was de lak prima maar afgelopen najaar werd de lak mat en de glans ging eraf, ben bij van Ekris geweest en die stuurde me door naar de spuiter, die kon er niets aan doen en stuurde me terug naar van Ekris. Helaas is er geen oplossing voor gevonden. Verder ben ik wel tevreden over deze dealer.

Dhr.A.Voss (Amstelveen)
13-03-2020

Fijne garage met aandacht voor de klant. Goede adviezen en er wordt meegedacht.

Dorine (Alphen ad Rijn)
12-03-2020

Vooraf goede informatie over werkzaamheden en kosten, deskundige werkplaats medewerkers, vriendelijke medewerkers receptie en er heerst een goede sfeer.

Nanette Mertens (Alphen aan den Rijn)
09-03-2020

Altijd vriendelijk ontvangen, hele prettige sfeer, werkzaamheden altijd naar behoren verricht, kortom deze garage is een echte aanrader.

G.H. Verduin / M. Grool (Alphen aan den Rijn)
05-03-2020

Je wordt netjes geholpen en ze zijn altijd heel vriendelijk.

B Leeuwis (Leiden)
05-03-2020

Auto rijdt weer lekker na de beurt. Helaas was er niet gekeken naar een aangekaart probleem (lekkage kofferbak). Prijs wordt netjes besproken voor definitieve uitvoering.

J. van der Heiden (Alphen aan den Rijn )
05-03-2020

Betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Een volgende Toyota zou ik zeker hier kopen ondanks dat ik in Lelystad woon.

C.M. van Ballegoy (Lelystad )
26-02-2020

Geweldig goede garage. Ik heb de auto hier gekocht, het is wat verder, maar ik kom er graag.

CJ.Visser (Marken)
26-02-2020

De verkoper was niet opdringerig en gaf ons goede informatie.

Catharien (Nieuw-Vennep)
26-02-2020

Prima service zoals ik die gewend ben, onderhoudsbeurt en APK naar volle tevredenheid uitgevoerd. Telefonisch contact gehad over enkele aanvullende werkzaamheden en kosten daarvan. Tevens opgave totale factuur kosten. Ik was ook blij verrast met de Van Ekris voordeelpas voor diverse werkzaamheden.

Dhr. C. Ras (Alphen aan den Rijn)
25-02-2020

Goede afhandeling van de levering

Charles Hesse (Uithoorn)
19-02-2020

Tervreden

Ploeg (Den Haag)
12-02-2020

Goede service. Klantvriendelijk

Hans de Vreede (Leimuiden )
12-02-2020

een heel prettig garagebedrijf. Vriendelijke, behulpzame mensen. de prijs wordt eerlijk besproken en die is redelijk.en het werk wordt heel netjes gedaan. Van mij krijgen ze allemaal een 10 met een griffel !!!!

Mevr. Ans Hinderks (Alphen aan den Rijn)
05-02-2020

goede garage

Ad Hoekstra
05-02-2020

Zeer klantvriendelijke benadering.

Lex Herman (Diemen)
05-02-2020

Er wordt naar je geluisterd

Dhr. H. Leijen (Duivendrecht)
04-02-2020

kundig en vriendelijk personeel en geen lange wachttijd en tijdens wachttijd proefgereden met rav hybride en de koop van een RAV en inruil van mijn Verso is daarna met een medewerker keurig afgewerkt en nu wachten op de aflevering.

Dhr. A.A Bouwman (Ouderkerk aan de Amstel)
29-01-2020

Omdat er hard is opgetrokken met koude motor en op korte stukjes onnodig hard is gereden. 2 dagen later kwam ik er achter dat ook de stekker van mijn dash cam eruit was gehaald. Al met al slechte ervaring.

Rob kouwenoord (Wilnis)
28-01-2020

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.