9,2
1.576 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.576 beoordelingen

fijn aanspreekpunt en altijd goede service als je belt of langs komt met een probleem of vragen; altijd een bekend persoon achter/aan de balie, en vaak kun je direct geholpen worden, anders wordt er gezocht naar een snelle en goede oplossing, kort om, een ontzettend fijne en vooral goede garage!

Toyota eigenaar
01-08-2022

Altijd staat er een leenfiets klaar! Prima service, duidelijke communicatie. De auto is al ruim 10 jaar bij Ekris Mijdrecht in onderhoud en ik heb nog nooit problemen onderweg gehad. Als er bij het onderhoud dingen naar boven komen, wordt daar keurig over gebeld met een indicatie van de kosten voordat de werkzaamheden uitgevoerd worden. Uiteindelijk blijken de kosten overigens altijd lager dan ingeschat. En ik krijg altijd een leenfiets mee, zodat ik niet hoef te wachten.

Govert
27-07-2022

Prima service! Dit jaar weer voor een onderhoudsbeurt en APK naar de Toyota dealer van Ekris in Alphen ad Rijn. En weer heel tevreden! Duidelijke communicatie. Snel en vakkundig geholpen.

E. Schijf
21-07-2022

De uitmuntende service Ik kan niet anders zeggen dat de service uitmunted is, ook na 17:00 zijn er mensen met kennis die je vragen kunnen beantwootden en die je verder willen helpen. Heel anders dan de Toyota dealer in Hellevoetsluis die keihard zegt dat ik de volgende dag nog maar eens moet bellen.

R.J.C. Stal
30-06-2022

H.C.H. Leijen
16-06-2022

goede sevice tevrden met service

R.H.F. V.d hoek
07-06-2022

Uitstekende ervaring! Ik ben uitermate tevreden over de communicatie, de uitgevoerde werkzaamheden en de service.

Tobbie
05-06-2022

Top service@ Altijd bereid om mee te denken en heerlijke koffie. Werken netjes en volgens afspraak.

Miranda
01-06-2022

Goede service en klantvriendelijk Er wordt alle tijd genomen om je te laten kiezen voor de auto van je dromen, goede service en erg vriendelijk

Toyota eigenaar
12-05-2022

Toyota Ekris Alphen aan den Rijn Gezellige ontspannen sfeer - vriendelijke spontane benadering, kortom je voelt je oprecht welkom

D.J.S.
11-05-2022

goede sevice Probleemloze garage.

A. Zorge
08-05-2022

alles in orde - al jaren Al jaren een tevreden klant.

E.G.F. N
22-04-2022

Vriendelijk, duidelijkheid, prima service

S. D
15-04-2022

Ekris, prima garage !!! Al elf jaar tevreden !!!

T. Vissers, Boskoop
07-04-2022

Kwaliteit en service Top bedrijf super service vakwerk

Toyota eigenaar
29-03-2022

Goede service Geven goede uitleg

C. G
29-03-2022

Goede service Ik ben zeer tevreden met de service en de klantvriendelijkheid van Ekris Mijdrecht

D. Van Duivenvoorde
25-03-2022

Goede service en eerlijk geen verassingen achteraf 10 Fijne dealer ik zou dit andere toyota rijders aanraden van mij een 10

Toyota eigenaar
11-03-2022

40-jaar service Wij komen al meer dan 40 jaar bij Ekris (voorheen Oudshoorn). Waarom? Omdat in alle opzichten, zowel deskundig, klantgericht, prettig in de omgang en logistiek gezien, de service uitstekend is.

Toyota eigenaar
04-03-2022

Goede service in de breedste zin van het woord. Nieuwe CHR gekocht bij Ekris, Alphen aan den Rijn. Als eerste de showroom uitrijden met dit nieuwe type, is een rijkdom aan alle snufjes en gemakken die je van Toyota gewend bent. Ontzettend vriendelijk personeel, met alle tijd om je bij te staan in keuzes en goed advies.

Angela
04-03-2022

Goede service en vriendelijke mensen

A.F.H.M. A
23-02-2022

Zoals altijd perfect! Of je nou voor een onderhoudsbeurt of voor een nieuw batterijtje komt, het team van Van Ekris zal je altijd perfect behandelen. Ik zou deze dealer echt aan iedereen aanraden! Het team van de verkoop en van de werkplaats laten jou echt in je waarde en zullen niks onnodig aanpraten of opdringen.

Y.H. van Baggem
22-02-2022

goede service Ik ben zeer tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden en het vriendelijk personeel, ook niet afgesproken werkzaamheden worden op mijn verzoek tijdens de afspraak uitgevoerd.

J.P.M. S
18-02-2022

Fantastische service en behandeling

J.J. van Duijvenbode
03-02-2022

Goede service en netjes behandeld Alles perfect geregeld en netjes behandeld

T.J.G.M. V
03-02-2022

Heel goede service Ik ben heel tevreden en ben goed behandeld

D. Scheer
30-01-2022

Uitstekend contact en goede service van de werkplaats Toyota Yaris hybrid voor de eerste service beurt naar de werkplaats in Mijdrecht gebracht. Vriendelijk ontvangen door de receptie, duidelijk besproken wat er moest gebeuren. Toen de auto klaar was, door de dealer gebeld dat hij kon worden opgehaald. Prettig contact, vriendelijk geholpen. Goed gevoel over deze dealer.

Van der Heijden
27-01-2022

Zeer vriendelijk,eerlijk en behulpzaam. Zeer vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Dachten mee met aanpassing aan auto die nodig had. Ook totaal niet opdringerig wat een verademing was om daar klant te worden. Ben blij dat zulke bedrijven nog bestaan??

R. P
21-01-2022

Goede service wij zijn tevreden over het contact met de dealer

Toyota eigenaar
20-01-2022

Super grage op alle punten wordt u , nagekeken

R. L
19-01-2022