9,2
2.403 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

2.403 beoordelingen

Ekris van Woerden, dat is een Toyota dealer met het hart op de juiste plaats! Snel, vakkundig, kortom professioneel... hier kunnen garages een voorbeeld aan nemen!

D.M.
16-05-2024

Goede service en alles zoals afgesproken Vriendelijk personeel en goede service. Alle werkzaamheden zijn uitgevoerd zoals er was afgesproken

Fred H
15-05-2024

Best dealer ever Ben al 23 jaar klant bij deze dealer tot volle tevredenheid. Begin nu aan mijn vijfde koop

LvK
02-05-2024

Altijd vriendelijk geholpen Onze Toyota wordt al 19 jaar en zolang komen wij al bij Van Ekris Woerden (vh Van Ramselaar). We zijn altijd meer dan tevreden geweest over de vriendelijke en eerlijke manier van communiceren. Nu het overgegaan is naar Van Ekris moest ik betalen om een leenauto mee te krijgen. Dat vind ik erg jammer. Daarvoor was het nooit een probleem, je rijdt eens in een andere uitvoering en ook reclame voor Toyota.

F.H. L.
27-04-2024

Toyota Van Ekris, het omrijden waard Prettig bedrijf, vriendelijke medewerkers en goede communicatie. Ik raad Van Ekris zeker aan!

Denise
18-04-2024

Buitengewone service Sinds mer dan 15 jaar heb ik gebruik gemaakt van de van Ekris Garage in Mijdrecht. Al die tijd is elk contact keurig verlopen, altijd naar mijn wens, altijd is er rekening gehouden met mijn voorkeur of wens, zonder enig gemopper ging het bedrijf flexibel om met mijn tekortkomingen zoals vergeten van een afspraak, of het verzoek om spoed. Ik zeg het niet gauw, maar ze krijgen een dikke 10.

H. Post
17-04-2024

Hoge kwaliteit! Ik heb vertrouwen in de dealer.

P. Proost
12-04-2024

Goede service Ik ben erg tevreden met de service en vriendelijkheid van de dealer.

Toyota eigenaar
11-04-2024

Niet voor niets een prijswinnende dealer! Na 48 jaar ervaringen met Renault, Nissan en Toyota dealers springt VanEkris eruit met een professionele en klantvriendelijke benadering! Ga maar langs, je zult er geen spijt van hebben!

Roland eigenaar Corolla 2023
11-04-2024

Regulier onderhoud Vriendelijke ontvangst en prima informatie over de servicebeurt bij ophalen.

D. O
09-04-2024

Goed geholpen We zijn dik tevreden hoe zijn geholpen

R. V
06-04-2024

Vriendelijk personeel en prima service Ik ben erg tevreden met de vriendelijkheid en de service van de Toyota dealer. Je krijgt duidelijke informatie en de communicatie is zeer goed.

Liesbeth Schenk
05-04-2024

Hele goede service Vriendelijke mensen

E. H
05-04-2024

Toyota eigenaar
05-04-2024

Prima uitleg bij aflevering Uitleg tot in detail. Goed begeleiding bij proefrit. Verkoper stelde je op je gemak.

Toyota eigenaar
05-04-2024

Mooi familiebedrijf met gedegen correcte verkoper We zijn erg tevreden met de aankoop van onze Rav4 bij dit prettig familiebedrijf.

W. V Asten
04-04-2024

Onderhoud prima maar pas op voor extra's Afspraak maken ging soepel en kon binnen een redelijke termijn. Kosten voor vervangend vervoer werden helaas pas achteraf duidelijk en ook toen niet op een heldere manier. Extra werk waar ik zelf om had gevraagd bleek flink aan de prijs ( 25 euro voor 1 ruitenwisserblad is ronduit schunnig naar mijn mening.. ) maar desondanks moest er toch worden gepushed voor nog meer werk. Kwalijk aangezien dit al na 1 uur (!) gebeurde en ook dit werk niet van een kostenraming werd voorzien.

Toyota eigenaar
23-03-2024

Blij met van Ekris Heel goede communicatie en uitstekende service!

Hoogenboom
22-03-2024

Fijn gevoel. Het is nog niet aan de orde.

J. Ramadhin
22-03-2024

Zeer tevreden Top dealer en zeer persoonlijk. Hier ben je absoluut geen nummer

Ron
16-03-2024

Prima service

B.J. Jongenotter
08-03-2024

Vriendelijke vakmensen Vriendelijk ontvangst en de monteur heeft uitleg gegeven als ik een vraag stelde. De showroom ziet er leuk en verzorgd uit. Gewoon gezellig even een praatje maken met elkaar. En als je het als klant wenst dan elkaar gewoon bij de voornaam noemen.

John G. Barendrecht
07-03-2024

Supercbedrijf daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen Toyota Mijdrecht is super klantvriendelijk daar kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen. De mensen die er werken hebben echt zin in hun werk

C.M.C. V
07-03-2024

Aanrader Klantvriendelijk en alle tijd voor de klant

R V
07-03-2024

Van Ekris Uitstekende service en klantvriendelijk

T.A. De Jongh
06-03-2024

K. K
03-03-2024

Fijne auto en goede service Zo blij met hoe ik geholpen ben Duidelijk en zeer vriendelijk

Mieke V Montfoort
29-02-2024

Goede service 12-02-2024, Voor onderhoud van mijn toyota naar deze garage geweest. Zoals altijd weer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan.

M.H. Kokshoorn
23-02-2024

Hans LE
22-02-2024

Fijne klant gerichte dealer kom hier al vele jaren Altijd een fijn ontvangt

K. Klos
22-02-2024