9,2
2.405 beoordelingen

Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

2.405 beoordelingen

er is iets fout gegaan na de aankoop, maar dit is volledig goed gemaakt.

Dhr.J. de Vries (Abcoude)
18-07-2014

Prettig geholpen

Anoniem
17-07-2014

De hele uitstraling van het team bevalt mij

A.v.d.Weiden (Heemstede)
17-07-2014

altijd prima service en vriendelijk personeel, voordeel is dat dit nog een familiebedrijf wat toch wel te merken is,

Anoniem
17-07-2014

Over het algemeen tevreden over de service

Anoniem
16-07-2014

De dealer heeft correct, netjes en zeer vriendelijk.

Anoniem
16-07-2014

Behulpzaamheid en kennis van de verkoper. Goede entourage. uitstekende koffie. Goed merk voor zover ik kan beoordelen.

Dhr. van Kleef (Woerden)
16-07-2014

Ben over het algemeen tevreden op een aantal kleine puntjes na. Zoals het onnodig terugkomen omdat boutjes onvoldoende waren aangedraaid en het rammelde onder de auto. Service is naar behoren

Anoniem
16-07-2014

Goeie service. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Er wordt altijd aan jou als klant gedacht in plaats van aan zoveel mogelijk winst maken.

Anoniem
16-07-2014

Zeer goede garage en betrouwbare auto. Nieuw aangeschafte Corolla Wagon en geen noemenswaardige problemen bij 350.000 km. Goed onderhouden en slechts 1x een probleem onderweg (waterpomp).

Barend Verhagen (Woerden)
16-07-2014

8 is een prachtig cijfer, een 9 en 10 daar moet iets heel bijzonders voor gebeuren. Er moet nog iets om naar te streven zijn.

Anoniem
16-07-2014

monteurs en receptieleden zijn goed bereikbaar en geven voldoende aandacht

Jan Kronemeijer (Hofplein 79 3445 ZC Woerden)
09-07-2014

Ik ben altijd bijzonder goed geholpen

F.M. Schheel sr. (Woerden)
09-07-2014

Persoonlijke en vriendelijke ontvangst. Service is goed.

Anoniem
09-07-2014

lost een klacht betreffende water wat onder een rubber door gaat niet op

dhr G Hoogeboom (Aarlanderveen)
09-07-2014

Nog nooit problemen gehad of slecht behandeld. Er staat een fiets klaar om terug te fietsen naar huis, en je krijgt een SMS als de auto weer klaar is. Heel handig. Vaak bellen ze ook nog.

Anoniem
09-07-2014

Goede Service en niets is te veel.

Mevr. B.H.L. Ponsen-Schouten (Vinkeveen)
09-07-2014

Deskundig en klantvriendelijk

Gonny Stoop (Woerden)
09-07-2014

Prettige bediening en verzorging.

Dhr. A van der Hooft (Utrecht)
08-07-2014

Zeer goede service.

A van Dongen (Alphen aan den Rijn)
08-07-2014

De behulpzaamheid aan de balie.

Anoniem
08-07-2014

De werkplaatsafdeling behandeld je op een duidelijke, prettige en persoonlijke wijze en zijn altijd punctueel.

Frank Schriek (Mijdrecht)
08-07-2014

Ben tevreden.

Anoniem
08-07-2014

Altijd zeer goed behandeld.

Henny.Lakerveld (Mijdrecht)
08-07-2014

Zeer klantvriendelijk. Ze geven je de indruk dat jij de enige klant bent (zeker niet het geval). Persoonlijke aandacht, kunt wachten op je reparatie (indien dat qua reparatie mogelijk is natuurlijk) in een fijn zithoekje, koffie bij de hand....krantje erbij top!

J. van der Jagt-Ambagtsheer (Uithoorn)
08-07-2014

Prima ontvangst, behandeling en afhandeling.

Anoniem
08-07-2014

Goede behandeling en aflevering.

Anoniem
08-07-2014

Bijzonder prettig contact met vriendelijk en deskundig personeel dat in ruime mate meedenkt aan oplossingen, eerlijk communiceert en het klantbelang hoog in het vaandel heeft staan.

Hans Eerbeek (Woerden)
08-07-2014

Profesioneel. Aardige mensen. Vriendelijk.

Anoniem
08-07-2014

Goede service; betrouwbaar en zeer klantvriendelijk.

Anoniem
08-07-2014