Beoordelingen Toyota Van Ekris

9,2

1.256 beoordelingen - Powered by TNS

gewoon goed

Anoniem
07-07-2014

Zeer professioneel en klantvriendelijk

Anoniem
07-07-2014

goede snelle service, fijn contact met de balie medewerkers.

Anoniem
30-06-2014

Goed bedrijf perfect geholpen toppie

Ellie kersten (Leiden)
30-06-2014

Correcte omgang

Anoniem
26-06-2014

Kwaliteit, servicegericht.

Ruud Veenman (Alphen aan den Rijn)
26-06-2014

Wij komen sinds 3 jaar bij Toyota Oudshoorn, vanaf moment 1 een zéér positieve ervaring, er kan altijd van alles, ze doen meer dan hun uiterste best om je wensen en vragen te vervullen. Niets is ze teveel!! Een superteam, van Jolanda de telefoniste, tot aan Richard verkoop. En verder iedereen die niet met name is genoemd.

Nicolet de Vriend-v.d. Meulen (Zoetermeer)
26-06-2014

Toegankelijke dealer met vriendelijk personeel. Altijd telefonisch advies mogelijk. Ben nog nooit afgescheept door deze dealer.

Anoniem
26-06-2014

Goede service goede ervaringen

K Bockweg (Duivendrecht)
26-06-2014

Afd. Marketing: Wij werden vriendelijk verwelkomd en een prettige ontvangst was ons deel zonder de stereotype (negatieve) gedragsvormen zoals bekend bij vele autoverkopers. Geen vragen en/of opmerkingen die niet ter zake doende waren of te persoonlijk. We werden op ons gemak gesteld en kregen de volle aandacht gedurende het totale verkooptraject. De informatie en mogelijkheden betreffende het merk en type Toyota en de daaruit voortvloeiende koop/verkoop onderhandelingen werden niet gezien als de verkoop van een oude tweede hands fiets. Wij zijn niet behandeld als klant die een "autootje" zochten maar als een gast waar een positieve transactie uit voortgekomen is.

Willem J.R. Sorel (Breukelen)
26-06-2014

perfecte service geen enkel min puntje of wat verbeterd kan worden.

J.E.Jonkers (Alphen aan den Rijn)
26-06-2014

Iedereen moet zelf goed gemotiveerd blijven.

Anoniem
26-06-2014

Vriendelijkheid en de mensen zijn correct.

jp martos (wilnis)
13-06-2014

Prettig onderhoud.

Anoniem
13-06-2014

Deze dealer heeft altijd persoonlijke aandacht en je voelt ook aan de onderlinge sfeer dat alles hier dik in orde is.

Anoniem
12-06-2014

Klantvriendelijk

Anoniem
12-06-2014

Prima Service en zeer betrouwbaar

Anoniem
12-06-2014

Correct , vriendelijk, en betrouwbaar.

Hans Minnee (Alphen aan den Rijn)
12-06-2014

het is denk inmiddels al mijn 6e of 7e nieuwe auto ( allemaal prive ) bij deze dealer . dat zegt denk al heel veel. maar het totaal plaatje zorgt voor de 10 van receptioniste tot de directeur. Ook als ik voor onderhoud kom, dan zijn ze allemaal even vriendelijk en belangstellend en vragen bv ook even naar mijn thuissituatie. dat geeft mij een goed gevoel.

B G Blom (Alphen aan den Rijn)
12-06-2014

Betrouwbaarheid, kundigheid en uiterst vriendelijk.

Anoniem
11-06-2014

alles correct afgehandeld

Ans ter Heide-Kooijman (Amstelveen)
11-06-2014

Klantvriendelijkheid

Anoniem
11-06-2014

Eerlijk en correct tot nu toe.

Anoniem
11-06-2014

volledige tevredenheid

Louis van Leeuwen (Noorden)
11-06-2014

Goede service en de werkzaamheden correct gedaan.

Anoniem
10-06-2014

ik denk een gemiddelde dealer

Anoniem
10-06-2014

Toyota cookiebeleid

Toyota.nl maakt gebruik van essentiële cookies, cookies ter verbetering van de website en social media en reclame cookies om u optimaal van dienst te zijn en te zorgen dat u relevante advertenties te zien krijgt. Als u hiermee akkoord gaat, kunt u gewoon verder gaan. In ons cookiebeleid leest u meer over cookies en kunt u indien gewenst uw cookie-instellingen aanpassen.