9,2
2.409 beoordelingen
Toyota-Yaris-Cross-header-1920x460

De nieuwe Toyota Yaris Cross

Laat niets je nog tegenhouden

Prijs vanaf (Incl. BTW) € 32.195,-

Disclaimer
 • Brandstofverbruik gecomb. HYBRIDE vanaf 3,2 l/100 km

 • CO2 gecombineerd HYBRIDE vanaf 100 g/km

De genoemde waarden zijn de hoogste of laagste voor de beschikbare motoren en niet noodzakelijkerwijs representatief voor een specifieke combinatie of uitvoering. Het brandstofverbruik en de CO2 emissies worden berekend op basis van een gecombineerde cyclus, conform algemeen geldende wetgeving.

In een wereld vol mogelijkheden is de Yaris Cross de auto die nooit stopt. Hij koppelt de compacte wendbaarheid van een stadsauto aan de veelzijdigheid, technologie en de aangenaam hoge zithouding van een SUV. Zo geeft de nieuwe Yaris Cross je volledige vrijheid om in stijl en zonder stress te gaan en staan waar je wilt.

Krachtig design

De stijlvolle Urban Khaki bi-tone kleurcombinatie vormt een krachtig statement en past perfect bij de stoere uitstraling van een SUV.

TOYOTA_YARIS_CROSS_HERO_SIDE-1
TOYOTA_YARIS_CROSS_HERO_34_REAR_GR-1
Perfecte proporties

Belangrijk voor de zelfverzekerde looks van een SUV zijn de 18” lichtmetalen velgen waarmee de Yaris Cross Launch Edition en GR Sport zijn uitgerust.

Hoge zit, goed gevoel

De hoge zitpositie in de Yaris Cross geeft vertrouwen en biedt uitstekend zicht in druk verkeer, belangrijk om veilig en ontspannen te kunnen rijden.

TOYOTA_YARIS_CROSS_INTERIOR_FULL-2
TOYOTA_YARIS_CROSS_INTERIOR_FULL-1
Veelzijdige ruimte

De nieuwe Yaris Cross is van binnen verrassend ruim, zodat je altijd de vrijheid hebt voor spontane trips. Een elektrisch bediende achterklep met kicksensor maakt inladen gemakkelijk.

Details die het verschil maken

De Urban Khaki bekleding en stiksel in het interieur weerspiegelt het doelmatige karakter en vormt de verbinding tussen interieur en exterieur.

TOYOTA_YARIS_CROSS_INTERIOR_SEAT_STUDIO-1
Bekijk prijslijst Bekijk Business Editions
Ontdek meer over de Yaris Cross op toyota.nl

Occasions

Hieronder vind je een kleine selectie uit ons totale aanbod aan occasions! Zoals je van Toyota mag verwachten, zijn de getoonde prijzen all-in, dus inclusief de beste garanties op al onze occasions.

 • Tot 10 jaar
  garantie

 • Volledige
  onderhoudsbeurt

 • Hybride
  Zekerheid Controle

 • 14 dagen
  omruilgarantie