9,2
2.409 beoordelingen
Terug naar overzicht
landingspagina-header.png

Beyond Generations: een duurzame toekomst

Met Toyota naar een betere wereld

Het is het gesprek van de dag: hoe laten we de wereld achter voor volgende generaties? Wat vindt deze jonge generatie eigenlijk zelf? Toyota geeft deze nieuwsgierige kinderen graag de gelegenheid om te vertellen over hun ideeën voor een betere toekomst en een schonere wereld.

De auto van de toekomst

Hoe wij de wereld achterlaten voor volgende generaties is het gesprek van de dag. Maar wat vinden zij eigenlijk zelf? Toyota nodigt kinderen van de nieuwe generatie uit om te vertellen hoe zij de toekomst voor zich zien. Hoe werkt de auto van de toekomst? In deze aflevering komt het antwoord van Pom (10), Stella (6), Rembrandt (8), Fedde (11), Adrian (8), Kadir (9) en Jax (11). 

Lees hier het volledige artikel

Toyota-exterieur-elektrisch-kinderen.jpg
Toyota-exterieur-zijkant-kinderen-instappen-Beyond-Generations.png
Kinderen over toekomst auto’s en energie

Hoe wij de wereld achterlaten voor volgende generaties is het gesprek van de dag. Maar wat vinden zij eigenlijk zelf? Toyota nodigt kinderen van de nieuwe generatie uit om te vertellen hoe zij de toekomst voor zich zien. Welke innovaties zien ze bij de auto’s van de toekomst? In deze aflevering komt het antwoord van Kadir (9), Fedde (11), Qionah (11), Pom (10), Stella (6), Adrian (8) en Rembrandt (8).

Lees hier het volledige artikel

Jonge denkers over auto’s en energie

Hoe wij de wereld achterlaten voor volgende generaties is het gesprek van de dag. Maar wat vinden zij eigenlijk zelf? Toyota nodigt kinderen van de nieuwe generatie uit om te vertellen hoe zij de toekomst voor zich zien. Welke raakvlakken zijn er tussen de auto van de toekomst en de huidige automodellen? In deze aflevering komt het antwoord van Jax (11), Qionah (11), Kadir (9) en Rembrandt (8).

Lees hier het volledige artikel

Toyota-World-Beyond-Generations-Artikel-3-Header.jpg
Inschrijven Toyota nieuwsbrief